Ειδήσεις

Published on June 18th, 2023 | by paggaiorama

0

Ο Παγγαιορείτης Γιώργος Παράσχος ξεσπά…

ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Γειά σου».

Ο Γιώργος Παράσχος από το Παγγαίο, εκμυστηρεύτηκε πως αδυνατούσε να λειτουργήσει μέσα στα πλαίσια της εκπομπής, καθώς δεν μπορούσε να υποστηρίξει την θεματολογία. Επίσης, ανέφερε πως δεν θα μπορούσε συνεργαστεί ξανά με την παρουσιάστρια.

«Ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση τότε. Αυτό που μου είχαν πει να κάνω, δεν μπορούσα να το υπηρετήσω. Μου έλεγαν “μίλα για να πάρεις πλάνο”, αλλά δεν μιλούσα γιατί με τα θέματα που είχαμε, δεν είχα τι να πω. Κάποια στιγμή ήθελα κάτι να πω, αλλά μου έκανε νόημα η Ελένη να μην το πω. Ο τρόπος της ήταν λίγο απότομος και τότε κλειδώθηκα ακόμα περισσότερο. Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά με την Ελένη», είπε αρχικά ο πρώην ποδοσφαιριστής.

«Απλά αυτοί που βρίσκονται στο πάνελ της Ελένης σχολιάζουν κάποια πράγματα που δεν θα μπορούσα να το κάνω εγώ. Στο δοκιμαστικό λάτρεψα την Ελένη και είπα ότι θα γίνει κολλητή μου. Αλλά όταν ξεκίνησε η εκπομπή, ήταν μία άλλη Ελένη. Το υπόλοιπο πάνελ προσπαθούσε να με βοηθήσει πίσω από την κάμερα, αλλά μπροστά όχι και τόσο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Εγώ την ευχαριστώ την Ελένη Μενεγάκη μέσα από την καρδιά μου γιατί μου έδωσε ένα μεγάλο μάθημα. Στο τελευταίο διάστημα ένιωσα ότι δεν με ήθελαν, αλλά το προκάλεσα κι εγώ. Πραγματικά, την ευχαριστώ πάρα πολύ την Ελένη», είπε στο τέλος ο Γιώργος Παράσχος.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑