Ειδήσεις

Published on September 15th, 2023 | by paggaiorama

0

Απάντηση Βαρύτη για έργα 6,1 εκατ. του δημάρχου σε σχολεία

ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ…

Με δελτίο Τύπου η υποψήφια Δήμαρχος Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη απαντά στην ανάρτηση του δημάρχου Φίλιππου Αναστασιάδη ότι έχει κάνει έργα 16 εκατομμυρίων ευρώ στο Παγγαίο μόνο σε σχολεία και εκπαίδευση!

Η κυρία Βαρύτη σημειώνει:

Η επικοινωνία του εντυπωσιασμού πέρασε πια… ο κόσμος ζητάει έργο και το ζητάει τώρα!

Ως άνθρωπος και ως υποψήφια Δήμαρχος έχω την αρχή να μη αναλώνομαι σε μικρότητες και πολιτικό λαϊκισμό. Δυστυχώς όμως έρχομαι διαρκώς αντιμέτωπη με μικροπολιτικές παραπληροφόρησης και δεν μπορώ παρά να τοποθετηθώ επ’ αυτών. 

Την ώρα που, στις καθημερινές επισκέψεις μας στα χωριά του Δήμου Παγγαίου, μαθαίνουμε ότι πολλά νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία ξεκίνησαν την σχολική τους χρόνια, χωρίς να έχουν καν τα βασικά, όπως το τηλέφωνο και η σύνδεση σε διαδίκτυο, κυκλοφορεί ανάρτηση ότι ο δήμος μας ‘χαίρει επενδύσεων’ άνω των 16 εκ. ευρώ – κι αυτά μόνο για την Παιδεία. 

Από αυτά (τα έργα των εκατομμυρίων), το 60% που χαρακτηρίζονται ως ‘ώριμα’, είναι απλά μελέτες… που δεν έχουν καν εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο

Όταν αναφερόμαστε σε έργα, τώρα και στο μέλλον, αυτά θα πρέπει να συνοδεύονται με τις ημερομηνίες δημοπράτησης και σύμβασης με τον αντίστοιχο αριθμό Διαύγειας στην δημοσίευσή τους, για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση όλων των πολιτών.

 Η επικοινωνία του εντυπωσιασμού πέρασε πια… ο κόσμος ζητάει έργο και το ζητάει τώρα!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑