Ειδήσεις

Published on September 13th, 2023 | by paggaiorama

0

Σύλληψη και στο Παγγαίο για ναρκωτικά

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν επιπλέον κατά το χρονικό διάστημα από 06-09-2023 έως και 13-09-2023 σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης δέκα (10) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δέκα ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, το παραπάνω χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν από έξι οικίες και την κατοχή των δραστών κατά περίπτωση, συνολικά 230,82 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 5,4 γραμμάρια ηρωίνης, μικροποσότητα κοκαΐνης και 17 ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί σε περιοχές της Δράμας, τέσσερις ημεδαποί σε περιοχές της Καβάλας, δύο ημεδαποί σε οικισμό της Θάσου και ένας ημεδαπός στην Ξάνθη.

Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δέκα υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης και τα Αστυνομικά Τμήματα Παγγαίου και Νέστου Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑