Ειδήσεις

Published on August 9th, 2022 | by paggaiorama

0

Μπήκαν κολωνάκια στη διασταύρωση καρμανιόλα

Μια που οι μελέτες από τον δήμο Παγγαίου δεν φαίνεται να έχουν ολοκληρωθεί η Αντιπεριφέρεια Καβάλας αποφάσισε να προχωρήσει σε παρέμβαση στην διασταύρωση καρμανιόλα της Νέας Ηρακλείτσας προκειμένου να μην έχουμε άλλα ατυχήματα και εν όψη Δεκαπενταύγουστου.

Συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας προχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας 8 Αυγούστου 2022 σε συγκεκριμένες παρεμβάσεις στο σημείο, με την τοποθέτηση κώνων, προκειμένου ο δρόμος να γίνει πιο ασφαλής για τους οδηγούς, με μια λύση που εξαντλεί στον συγκεκριμένο κόμβο κάθε περιθώριο στο πλαίσιο του εφικτού και μέχρι να πραγματοποιηθεί το μεγάλο κυκλοφοριακό έργο στο εν λόγω σημείο.

Μετά την ολοκλήρωση την μελέτης η οποία θα παραδοθεί στην Αντιπεριφέρεια ΠΕ Καβάλας θα ξεκινήσει ο μαραθώνιος της κατασκευής κυκλικού κόμβου που σύμφωνα με πληροφορίες θα λύσει ενδεχομένως το πρόβλημα σε μια διασταύρωση που έχει ποτιστεί από αίμα θυμάτων που ορισμένα εξ αυτών δεν βρίσκονται στην ζωή!

Δυστυχώς!

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΛΑΙΔΑΚΗ

Επιτέλους υπήρξε παρέμβαση . Πολλές φορές τα αυτονόητα είναι τα πιο δύσκολα σε αυτή την χώρα . Ο Alexis Politis είναι ο τελευταίος που ευθύνεται για αυτή την κατάσταση και ευτυχώς έδειξε την ευαισθησία του .


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑