Ειδήσεις

Published on June 4th, 2022 | by paggaiorama

0

Ερωτηματικά από την παραίτηση Ζουμπλιού!

Κεραυνός εν αιθρία η παραίτηση του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου, Δήμου Παγγαίου, Μάκη Ζουμπλιού, επικαλούμενος επαγγελματικές και λοιπές υποχρεώσεις…

Η παραίτησή του εγείρει πολλά ερωτηματικά τα οποία θα αποσαφηνιστούν στο επόμενο διάστημα…

Η δήλωση παραίτησης του Μάκη Ζουμπλιού

Η αύξηση των υποχρεώσεών μου τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στις ασχολίες και στις δράσεις (οι οποίες προϋπήρχαν πριν από την ενασχόληση μου με τα κοινά) φέτος ξεπερνάνε κάθε άλλη χρόνια από τα περασμένα 8 έτη που είμαι στη θέση του προέδρου.

Με βάση αυτά τα δεδομένα τα οποία υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να εκτελέσω όπως θα ήθελα τις αρμοδιότητες και τα όποια καθήκοντα έχει ένας πρόεδρος σε μία κοινότητα και ειδικά σε μία κοινότητα στην οποία τους καλοκαιρινούς μήνες πολλαπλασιάζονται οι ανάγκες και ο πληθυσμός της.

Θεωρώ σωστό και ηθικό να παραδώσω τη θέση μου στο επόμενο μέλος όπως ορίζει ο κανονισμός και το οποίο θα μπορεί να εκτελεί τα καθήκοντα, τις αρμοδιότητες και ό,τι άλλο μπορεί να βοηθήσει την κοινότητα με περισσότερο χρόνο και βρισκόμενος κοντά της.

Παραμένω ενεργό μέλος της κοινωνίας, του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Περάμου και πολύ πιο δυναμικός από κάθε άλλη φορά στην Πολιτική Προστασία και στην προστασία της κοινωνίας και του φυσικού περιβάλλοντος. Ελπίζω να είμαι ξεκάθαρος σε αυτά που γράφω σεβόμενος όλους σας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑