Ειδήσεις

Published on December 24th, 2023 | by paggaiorama

0

«Πιτσιρίκο… ε, πιτσιρίκο, είμαι εδώ»

ΣΕ ΣΟΚ ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ…

Το επίσημο φαν κλαμπ του τραγουδιστή πόσταρε μια φωτογραφία αμέσως μετά την είδηση του θανάτου του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή

Σε ηλικία 70 ετών ο Βασίλης Καρράς έφυγε νικημένος από τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τους συγγενείς, τους φίλους του και τους εκατομμύρια θαυμαστές τους.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που πόσταρε το επίσημο φαν κλαμπ του τραγουδιστή λίγα λεπτά μετά την είδηση του θανάτου του:

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

«Είμαι εδώ», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Καρράς, στη σύντομη παρέμβαση που έκανε στο live του Fame Story. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες ο τραγουδιστής νοσηλεύτηκε για μερικά 24ωρα.  

«Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο. Καλησπέρα στους φίλους μου εκεί, στο πάνελ, παντού. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, για την φιλοξενία αυτή τη μικρούλα, αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλο τον ελληνικό λαό και όλο το σινάφι μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τίποτα παραπάνω», είπε αρχικά ο Βασίλης Καρράς. 

«Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου. Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου. Τι ομορφιά», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής. «Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε», πρόσθεσε. 

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Αντώνης Ρέμος. «Σε αγαπάμε πάρα πολύ. Χαίρομαι που σε ακούω δυνατό, νιώθω ότι είσαι ξανά ο Βασίλης, όπως σε ξέρουμε και σε αγαπάμε», του είπε. 

«Πιτσιρίκο… ε, πιτσιρίκο, είμαι εδώ», του απάντησε ο Βασίλης Καρράς. 

Ο Βασίλης Καρράς πέθανε σήμερα το απόγευμα στις 5 σε ηλικία 70 ετών. Είχε εισαχθεί πριν δύο ημέρες με κορωνοϊό στο Διαβαλκανικό στη Θεσσαλονίκη ενώ το τελευταίο διάστημα ο μεγάλος λαϊκός καλλιτέχνης έδινε μάχη με τον καρκίνο.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑