Ειδήσεις

Published on June 14th, 2023 | by paggaiorama

0

Αντιδήμαρχος χάρισε “τρία” αγγούρια σε δημοτικό σύμβουλο

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ…

Το διαβάζουμε και δεν το πιστεύουμε ότι στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Παγγαίου ο αντιδήμαρχος Ελευθερών Χρήστος Πριονίδης χάρισε στον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Ανέστη Τσαβδαρίδη, τρία αγγούρια….

Διαβάζουμε την ανάρτηση του κυρίου Τσαβδαρίδη:

Απόσπασμα από την τοποθέτησή μου στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου, πριν από λίγες ημέρες.

Αναφέρθηκα εν συντομία σε ορισμένα ζητήματα και προβλήματα του Δήμου που κάποια από τα οποία τελευταία αναδεικνύονται στον τοπικό δημόσιο διάλογο όπως :-τις χωματερές–τις απαράδεκτες εικόνες και καταστάσεις σε κοινόχρηστους χώρους-τις κοπές δέντρων-τις «χαμένες’ Γαλάζιες Σημαίες -τη λειτουργία της Κοινωφελούς Επιχείρησης-τη γενικότερη ¨ πολιτική «αφασία» μπροστά στην πραγματικότητα που διακρίνει τη Δημοτική Αρχή(video 1)

Στην απάντησή του ο αντιδήμαρχος κ. Πριονίδης , στο πλαίσιο της γνωστή προσωπική επίθεσης εναντίον μου που κάνει κάθε φορά, ξεπέρασε και τον εαυτό χαρίζοντάς μου «τρία» αγγούρια, θεωρώντας πως έτσι θα με περιπαίξει και θα με υποβιβάσει στο μάτια των συναδέλφων .

Είναι απαράδεκτη για μια ακόμη φορά η ανοχή του Προέδρου του Σώματος σε τέτοιες αθλιότητες , στην απαξίωση και τον ευτελισμό του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου. Τη συγκεκριμένη ενέργεια του κ. Πριονίδη απέδωσε μάλιστα σε υψηλό επίπεδο χιούμορ!(video 2)

Μόνο τα λόγια του ποιητή αρμόζουν στην απαράδεκτη αυτή ενέργεια. «Δεν έφταιγε ο ίδιος , τόσος ήτανε» !

Στο video 3 μια προσωπική μου σκέψη φωναχτά…”

Αυτά αναφέρει ο Ανέστης Τσαβδαρίδης… Τα σχόλια δικά σας… Εκλογές έρχονται!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑