ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Published on November 3rd, 2023 | by paggaiorama

0

Μουσικολογικό συνέδριο με Αθανάσιο Ξενούδη

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΞΕΝΟΥΔΗΣ

Περί διεξαγωγής του συνεδρίου που διοργανώνει η Κατεύθυνση Βυζαντινής Μουσικής του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Στην παρούσα δημοσίευση σας κοινοποιούμε το επίσημο πρόγραμμα με τους ομιλητές του συνεδρίου και τους τρόπους παρακολούθησης.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευση, θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 3-5 Νοεμβρίου 2023 το διεθνές διαδικτυακό μουσικολογικό συνέδριο υπό τον τίτλο «Η μουσική βοά τη οικουμένη», σχετικό με θέματα ερμηνείας και εκτέλεσης της ψαλτικής.

Θα είναι αφιερωμένο στα 32 χρόνια πατριαρχίας (1991-2023) και 50 χρόνια αρχιερατείας (1973-2023) του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίου και, γενικότερα, στον ιστορικό θεσμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Σχετικά με την διεξαγωγή:

Θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα μπορούν να το παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι μέσω της πλατφόρμας ZOOM και YouTube.

Στον σύνδεσμο της πλατφόρμας ΖΟΟΜ οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήματα στους ομιλητές, έτσι ώστε να υπάρχει διαδραστικότερη επαφή με τους ομιλητές. Meeting ID: 856 4090 2137 Passcode: 680431 (πατήστε εδώ)

Για όσους επιθυμούν απλώς να παρακολουθήσουν χωρίς συμμετοχή, θα υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσω της πλατφόρμας YouTube, στην οποία θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση στο κανάλι: @SYNEDRIOMOUSIKOLOGIKO και στον ακόλουθο σύνδεσμο: (πατήστε εδώ)

Επιπλέον, σας κοινοποιούμε τον σύνδεσμο όπου θα έχετε την δυνατότητα να λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης μετά το πέρας του συνεδρίου. (πατήστε εδώ)

Για οποιαδήποτε είδους επικοινωνία χρησιμοποιήστε τα παρακάτω email:

mousikologikosynedrio@gmail.com
iliasmo@gmail.com
spirospl21@gmail.com

Χαρά μας και τιμή η παρουσία όλων σας!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑