Ειδήσεις

Published on March 15th, 2022 | by paggaiorama

0

Η Ελλάδα Τρίτη Στο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας «Adriatic Pearl»

ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΑΝ

Τρίτη μεταξύ 26 χωρών αναδείχτηκε η Ελλάδα στο διεθνές τουρνουά Πυγμαχίας «Adriatic Pearl», κατακτώντας δυο χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια, ενώ ο Χρήστος Καραϊτης αναδείχτηκε Best Fighter της διοργάνωσης.

Χρυσό κατέκτησαν οι Χρήστος Καραϊτης(71kg) και Μιχάλης Τσαμαλίδης(80kg) , ασημένιο οι Παναγιώτης Κωστούρος(63,5kg) και Ισίδωρος Κεφαλληνός(92 kg) ενώ το χάλκινο κατέκτησαν οι Πέτρος Ζήσης(92kg) και Ελένη Χολίδη(52kg).

«Ο πήχης μπήκε από την πρώτη στιγμή πολύ ψηλά, ώστε ο κεντρικός πυλώνας των Ολυμπιακών Αγώνων, η Πυγμαχία να κυριαρχήσει ξανά στις καρδιές των Ελλήνων όπως της αξίζει. Δίνουμε την ψυχή μας υπό αντίξοες συνθήκες για την αναβίωση του Διεθνούς Κυπέλλου Ακρόπολις στο Καλλιμάρμαρο αλλά και για την διάσωση της πυγμαχίας που διάφοροι κύκλοι επιθυμούν την κατάργησή της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και κάθε καταξίωση Έλληνα αθλητή μόνο συγκίνηση, υπερηφάνεια και πείσμα για υπέρβαση του ανέφικτου μας δίνει», ανέφερε σε δηλώσεις του πρόεδρος της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, Χάρης Μαριόλης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑