ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Published on July 19th, 2023 | by paggaiorama

0

Ένα κόσμημα από την εταιρεία ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ στην Αλμύρα

Η Isaakidis Constructions ολοκλήρωσε ένα ακόμα εμβληματικό έργο! Το Myra Hotel

Η κατασκευή ξενοδοχειακού συγκροτήματος, εξαιρετικού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού από την GLC & Partners, αποτέλεσε μία πρόκληση, καθώς έπρεπε μέσα σε περιορισμένο χρονικό διάστημα, να αποπερατωθεί το έργο και να αντιμετωπιστούν διάφορες κατασκευαστικές προκλήσεις.

Η κατασκευή του έργου στην περιοχή της «Αλμύρας», συνολικής επιφάνειας 3.760 τ.μ. συμπεριλάμβανε:

• Κατασκευή δύο κτιρίων συνολικής επιφάνειας 800 τ.μ. με 17 υπερπολυτελή δωμάτια

• Διαμόρφωση εξωτερικού χώρου 3.185 τ.μ. που εκτείνεται σε εννέα διαφορετικά επίπεδα με παρτέρια, ξύλινες πέργκολες, σκάλες και ράμπες πρόσβασης με κρυφό φωτισμό και στοιχεία νερού & μία εντυπωσιακή πισίνα 280 τετραγωνικών μέτρων, με εξέδρες που φαίνονται να επιπλέουν πάνω στο νερό.

Για την υλοποίηση όλων των παραπάνω απαιτήθηκε εκσκαφή μεγάλου βάθους στο βραχώδες υπέδαφος και η ενσωμάτωση 2.300 κυβικών μέτρων οπλισμένου σκυροδέματος.

Εφαρμόστηκαν νέες μέθοδοι υγρομόνωσης και θερμομόνωσης καθώς και νέες τεχνοτροπίες επενδύσεων με πέτρα στις θερμομονωμένες επιφάνειες των κτιρίων.

Το τελικό αποτέλεσμα: το Myra Hotel, μία μοναδική κατασκευή όπου με σύγχρονα και φυσικά υλικά (πέτρα και ξύλο) η φαντασία έγινε πράξη.

Το Myra Hotel αποτελεί έναν νέο πόλο έλξης στην περιοχή μας και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό!Θέλουμε, από καρδιάς, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες για την ευκαιρία που μας έδωσαν να υλοποιήσουμε το όνειρο τους!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑