Ειδήσεις

Published on May 7th, 2023 | by paggaiorama

0

Τι κέρδισε η οικονομία του Παγγαίου από τους αγώνες;

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΣΜΠΟΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΦΕΛΗΘΗΚΑΝ 800 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ; ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ;

Σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου και με χαρτοφυλάκιο τον αθλητισμό (;) αναφέρει ότι:

«Εμείς στον Δήμο Παγγαίου θεωρούμε ότι ο αθλητισμός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας της ζωής μας. Δίνουμε βάση στον αθλητισμό, θέλουμε τα παιδιά μας να είναι στα γήπεδα και έχουμε δημιουργήσει αξιόλογες υποδομές για να προσελκύσουμε τα παιδιά μας, αλλά από εκεί και πέρα και τους μεγάλους αγώνες, όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σχολείων Ελλάδας και Κύπρου που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στον Δήμο μας».

Τα παραπάνω τόνισε σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης, ο οποίος αναφέρθηκε και στα οφέλη που έχουν τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις για την ευρύτερη περιοχή, μιας και προωθούν τον λεγόμενο αθλητικό τουρισμό.

«Εκεί έγκειται ο αθλητικός τουρισμός, καθώς η Ελευθερούπολη γίνεται γνωστή σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Πάνω από 800 άνθρωποι ζουν, κινούνται και δραστηριοποιούνται στην Ελευθερούπολη, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Τα ξενοδοχεία της Καβάλας, αλλά και της Δράμας είναι γεμάτα από τους αθλητές που ήρθαν για να αγωνιστούν. Και οι αγώνες βέβαια ήταν καταπληκτικοί, με μεγάλα ρεκόρ και πανελλήνια για παράδειγμα στο άλμα εις ύψος. Έτσι λοιπόν είμαστε περήφανοι που μπορούμε να έχουμε αυτές τις υποδομές και μέσω αυτών να φιλοξενούμε μεγάλους αθλητές διεθνούς βεληνεκούς, οι οποίοι σε λίγα χρόνια θα είναι ολυμπιονίκες και θα είμαστε κι εμείς περήφανοι λέγοντας ότι αυτά τα παιδιά πέρασαν κι αγωνίστηκαν αφήνοντας τη σκιά τους και στο δικό μας γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μποσμπότης. 

Με άλλα λόγια ο κύριος Μποσμπότης αναφέρει ότι 800 άνθρωποι – επαγγελματίες έχουν οφεληθεί από τους αγώνες που έγιναν στην Ελευθερούπολη…

Αυτοί ξέρουν πόσα χρήματα μάζεψαν στις ταμιακές μηχανές τους…

Ο πρόεδρος εικάζει και παραδέχεται ότι δούλεψαν τα ξενοδοχεία Καβάλας (όχι του ΠΑΓΓΑΙΟΥ) και Δράμας… που δεν ανήκει στον δήμο Παγγαίου!

Λόγια χωρίς αντίκρισμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ…

Πολλαπλά οφέλη από τον αθλητισμό στον δήμο Παγγαίου – KavalaWebNews.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑