Ειδήσεις

Published on January 22nd, 2024 | by paggaiorama

0

“Ενεργή η παραίτησή μου” λέει ο Μποσμπότης

ΑΡΥΘΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣΗ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΟΣΜΠΟΤΗ

Την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2023 σε ραδιοφωνική εκπομπή του Seven New 94,4 και στον Γιάννη Χλώρο, στην Καβάλα, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και δεξί χέρι του δημάρχου Παγγαίου, πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χρήστος Μποσμπότης εμφανίστηκε χολωμένος από το γεγονός ότι δεν έχουν δοθεί γραφεία στους αντιδημάρχους, την ώρα που έχουν γραφεία κάποιοι που εμφανίζονται ως συνεργάτες του δημάρχου Φίλιππου Αναστασιάδη.

Μάλιστα ο κύριος Μποσμπότης έκανε αναφορά και σε κάποιους που δίνουν συνεντεύξεις για τα τεκταινόμενα του Δήμου, χωρίς να ολοκληρώνει την φράση του και το τι εννοεί.

Ο ίδιος πάντως είπε ότι αν και δεν έκανε αποδεκτή την αίτηση παραίτησής του ο δήμαρχος Παγγαίου, εν τούτοις η παραίτηση είναι ενεργή, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε…

Η αλήθεια είναι ότι στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο πήρε τον λόγο ο Χρήστος Μποσμπότης και έκανε γνωστή την αίτηση της παραίτησής του.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου την Παρασκευή (19/1) περιέγραψε αορίστως – χωρίς ονόματα- το πρόβλημα και δήλωσε παραίτηση! Ήταν φανερά ενοχλημένος.

Τελικά το επίμαχο θέμα της συνεδρίασης αποσύρθηκε. Η δε παραίτηση που εκείνη την ώρα δήλωσε, δεν έγινε δεκτή από τον Δήμαρχο.

Ο κύριος Μποσμπότης σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΠΡΩΙΝΗΣ, διαφώνησε με επιλογές προσώπων που έγιναν χωρίς να ενημερωθεί, από τους Γιώργο Καλλινικίδη και Στέργιο Κεχαγιά. 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑