ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Published on December 2nd, 2023 | by paggaiorama

0

«Ένα Χαμόγελο για Κάθε Παιδί»

Έλα στα Xριστουγεννιάτικα bazaars για να κάνουμε την Ευχή Πράξη!

Με το μήνυμα «Ένα Χαμόγελο για Κάθε Παιδί – Κάνουμε την Ευχή Πράξη» «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί στα Χριστουγεννιάτικα Bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι του Οργανισμού θα έχουν και φέτος τη δυνατότητα να αποκτήσουν και να δωρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα Χριστουγεννιάτικά δώρα, χειροποίητα γούρια, όμορφα στολίδια και πρωτότυπες δημιουργίες των εθελοντών μας, παιχνίδια, βιβλία, είδη σπιτιού και γραφείου, είδη ένδυσης και αξεσουάρ, όλα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Με τον τρόπο αυτό συμμετέχετε και εσείς έμπρακτα και αξιόπιστα, μέσα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην κάλυψη αναγκών δεκάδων χιλιάδων παιδιών και των οικογενειών τους, και κάνετε την ευχή τους πράξη.

Φέτος, προσπαθούμε όλοι μαζί να καλύψουμε μία από τις πιο βασικές ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουμε με τόση αγάπη και φροντίδα στα Σπίτια μας, τη θέρμανση.

Εναλλακτικά, μπορείτε πάντα να βρείτε όλα τα είδη του Οργανισμού μέσα από το e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

Με την πολύτιμη υποστήριξη όλων «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα 28 χρόνια λειτουργίας του, έχει καταφέρει να υποστηρίξει 2.055.586 Παιδιά.

Για τις ηλεκτρονικές σας αγορές μπορείτε πάντα να επισκέπτεστε

το e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί από καρδιάς τους πολύτιμους εθελοντές του για την ανιδιοτελή προσφορά και συμμετοχή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Τηλ. 11040 (αστική χρέωση) products@hamogelo.gr

Ημερομηνίες και χώροι διεξαγωγής των Βazaars:

ΚΑΒΑΛΑ   
21-23/12/23Κεντρική Πλατεία ΚαβάλαςΚαβάλα9:00-15:00 & 17:00-21:00
9/12/2023Πλατανότοπος Κρηνίδες17:00-21:00


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑