Ειδήσεις

Published on June 27th, 2023 | by paggaiorama

0

Ευχαριστήριο της Αγγελικής Δεληκάρη

Η βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη έκανε την παρακάτω δήλωση:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ψηφοφόρους που εμπιστεύτηκαν ακόμη μία φορά τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα μιας ισχυρής Ελλάδας που προχωρά σταθερά και τολμηρά μπροστά, χωρίς συμβιβασμούς και καθυστερήσεις.

Ο ελληνικός λαός επέλεξε το πρόγραμμά της ΝΔ που εγγυάται πολιτική και οικονομική σταθερότητα, εθνική ασφάλεια, ανάπτυξη, νέες επενδύσεις και ευημερία των πολιτών.

Σήμερα είναι μία σημαντική μέρα για τον Δήμο Νέστου, αφού για πρώτη φορά εκπροσωπείται με βουλευτή από τον χώρο της ΝΔ.

Προσωπικά αισθάνομαι πραγματικά ευγνωμοσύνη απέναντι στους συμπατριώτες μου της Π.Ε. Καβάλας και Θάσου που καλωσόρισαν με χαρά την υποψηφιότητά μου, με στήριξαν κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα και με τίμησαν με την ψήφο τους.

Παράλληλα το αίσθημα ευθύνης είναι πολύ μεγάλο.

Ως πρότυπο στη ζωή μου είχα πάντα τον παππού μου, αείμνηστο Δήμαρχο Χρυσουπόλεως Ιωάννη Δεληκάρη, ο οποίος κατά την άσκηση του αξιώματός του αντιμετώπιζε όλους τους ανθρώπους που απευθύνονταν προς αυτόν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Μακάρι να φανώ αντάξιά του.

Ευελπιστώ ότι θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων για την επίλυση διαφόρων προβλημάτων και να συμβάλω στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας.

Η επόμενη τετραετία σημαίνει πολλή δουλειά για όλη την κυβέρνηση. Η ΝΔ θα τιμήσει την ψήφο εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού και θα συνεχίσει με γνώμονα το καλό του κάθε Έλληνα πολίτη στις μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται ο τόπος μας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑