ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Published on July 20th, 2023 | by paggaiorama

0

Φεστιβάλ Μπάρμπεκιου από τον Κεχαγιά

Η σπουδαία ελληνική «Γαστρονομία της Πυράς» βρήκε την θέση που τις αξίζει στο επιτυχημένο Festival BBQ που διοργάνωσε ο Κρεοτέχνης Νίκος Κεχαγιάς (Part II)

Τα κρεατικά είχαν μια παιχνιδιάρα λιπαρότητα, μελωμένη νοστιμιά , ελαφρά τραγανή υφή και πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό άρωμα που προερχόταν από την μαρινάδα και από ένα ειδικό μείγμα που τα ψέκαζε ο Χάρις Θεοδοσίου κατά την διάρκεια του ψησίματος .

Στο τέλος ο Νίκος ετοίμασε τα premium steak , striploin και flat iron της γαλλικής εταιρείας Bovillage.

Το καρέ της απόλαυσης συμπλήρωσε η σπινθηροβόλος γεύση των μπακάλικων πιπεριών που τηγάνιζε επί τόπου ο Σερραίος παραγωγός Πέτρος Άτσαλος .

Το φεστιβάλ bbq πλαισίωσαν επάξια η τοπική μικροζυθοποιία Marmita και οι τοπικοί οίνοι Παγγαίου του Κτήματος Συμεωνίδη .

ΣΤΑΘΗΣ ΧΑΡΠΑΝΤΙΔΗΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑