ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Published on July 11th, 2022 | by paggaiorama

0

Μια μαγική βραδιά στην Ελευθερούπολη

Διαβάζουμε στην σελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικήσιανης για μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στην Ελευθερούπολη…

Οι μέρες από την πραγματοποίηση της μουσικοχορευτικής παράστασης παιδιών κι εφήβων «Αλησμονώ και χαίρομαι, θυμούμαι και χορεύω, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης πέρασαν, όμως οι μνήμες είναι τόσο ζωντανά χαραγμένες στην καρδιά και στο μυαλό μου.

Αξιωθήκαμε μετά από δύο ολόκληρα χρόνια παύσης λόγω covid-19, να ζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές γεμάτες νιάτα και παράδοση. 

Το μαγικό της συγκεκριμένης παράστασης, πέρα από τη θεματολογία της που ήταν ένα αφιέρωμα στη ζωή στη Μικρά Ασία πριν από την καταστροφή, ήταν η ταυτόχρονη σύμπραξη επί σκηνής 45 παιδιών κι εφήβων από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Ελευθερούπολης, του Ακροβουνίου και της Νικήσιανης.

Δροσερές παρουσίες γεμάτες αγάπη για την παράδοση, χόρεψαν και τραγούδησαν με την ψυχή τους. Παιδάκια μου είμαι τόσο περήφανη για όλους σας!

Τα υπέροχα κείμενα και το τραγούδι της αγαπημένης Βάγιας Παπαποστόλου και οι φανταστικοί μουσικοί Φώτης Σπαθάρης, Παναγιώτης Αναστασιάδης, Μάριος Αναστασιάδης και Χρήστος Τότσιος  που πλαισίωσαν την εκδήλωση, μάγεψαν το κοινό και μας ταξίδεψαν στις αλησμόνητες πατρίδες.

Στα φώτα και στον ήχο ήταν ο Μπάμπης Δραγανίδης.

Ευχαριστώ θερμά την κυρία Φανή Πετρά, υπεύθυνη των παιδικών χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης, καθώς και τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου Βασίλη Παπαευαγγέλου, Θάλια Αβραμίδου, Άννα Γεωργίου, Σοφία Γούναρη και Κυριαζή Ευαγγέλου για την στήριξη και την αγαστή συνεργασία.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που μου εμπιστεύονται τα βλαστάρια τους, καθώς και σε όλους τους παραβρισκόμενους που στήριξαν την προσπάθειά μας. Και του χρόνου με υγεία!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ποιμενίδης – Ελευθερούπολη


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑