Ειδήσεις

Published on March 7th, 2024 | by paggaiorama

0

Παρακαλετά στον Βρούτση;

ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

Με ανακοίνωσή του η οποία μας ξάφνιασε μια και έχουμε καιρό να μάθουμε νέα του, ο πρώην υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος πήγε με τον ειδικό σύμβουλο για θέματα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στον Αθλητισμό Στέλιο Ιγνατιάδη και επισκέφθηκαν τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση…

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, μαζί με τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο ΑΜ-Θ για θέματα αθλητισμού, Στέλιο Ιγνατιάδη είχε ο βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Συζητήθηκαν εκκρεμή ζητήματα αθλητικών υποδομών της Καβάλας και ειδικότερα οι παρεμβάσεις που επείγουν στο Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και η χρηματοδότηση του κλειστού γυμναστηρίου της Νέας Περάμου του Δήμου Παγγαίου”.

Το ερώτημα είναι σχετικά με το κλειστό γυμναστήριο της Νέας Περάμου ότι όσο ήταν υπουργός ο κ. Παναγιωτόπουλος έπρεπε να φροντίσει την βιωσιμότητα του έργου ώστε να εκτελεστεί και όχι τώρα να πηγαίνει παρακαλετά στον Βρούτση να του ζητάει βοήθεια!

ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ

Στις 18 Μαίου 2021, στη σελίδα του ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης κάνει την εξής ανάρτηση: “ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΕΡΓΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.195.000€.

Είναι σημαντική εξέλιξη η διαβεβαίωση του Υπουργού μας Νίκος Παναγιωτόπουλος για την δέσμευση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξασφάλιση πόρων του έργου κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου στη Νέα Πέραμο του Δήμου Παγγαίου.

Το Γυμναστήριο πρόκειται να ανεγερθεί στο χώρο του Γυμνασίου και Λυκείου Ν. Περάμου. Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.195.000 ευρώ και στόχος είναι να χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υφυπουργείου.

Στις 16 Αυγούστου 2023 διαβάζουμε: “Ένα μεγάλο αθλητικό έργο ανακοινώθηκε και επίσημα για τον Δήμο Παγγαίου, το οποίο θα αναβαθμίσει το αθλητικό «γίγνεσθαι» της περιοχής και παράλληλα θα δώσει τη δυνατότητα στον Δήμο να φιλοξενήσει έτι περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις πανελλαδικού επιπέδου.

Συγκεκριμένα, υπογράφηκε η οριστική ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2021 του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων του έργου «Κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου στη Νέα Πέραμο» του Δήμου Παγγαίου, προϋπολογισμού 1.195.000 ευρώ. Το Γυμναστήριο πρόκειται να ανεγερθεί στον χώρο του Γυμνασίου και Λυκείου Νέας Περάμου.

Η θετική αυτή εξέλιξη ήταν αποτέλεσμα της ουσιαστικής συνεργασίας του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και έρχεται σε συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης που είχε γίνει ενόψει της επίσκεψης του κ. Αυγενάκη στην Καβάλα στις 20 Μαΐου 2021.

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στις 7 Μαρτίου 2023, ο δήμαρχος μας ενημέρωσε ότι: “Υπογράφηκε και ξεκινάει άμεσα η εκτέλεση του έργου για τη δημιουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Περάμου στον Δήμο Παγγαίου, προϋπολογισμού 1.195.000 ευρώ.

«Μια ακόμη δέσμευσή μας παίρνει σάρκα και οστά, καθώς πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι επένδυση για το μέλλον, για την ποιότητά ζωής του τόπου, ακόμη και για την τοπική οικονομία του. Αυτό το έργο είναι μια παρακαταθήκη για τα παιδιά μας και έτσι θα συνεχίσουμε, κοιτώντας μπροστά», ανέφερε ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης“…

Και αναρτούν σε όλες τις δημοσιεύσεις και τις σχετικές φωτογραφίες!

Άρα τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο έργο; Πάει να γίνει ένα γεφύρι της Άρτας στη Νέα Πέραμο;


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑