Ειδήσεις

Published on July 4th, 2022 | by paggaiorama

0

Τι ζητά για τους αγρότες του Παγγαίου ο Μπαταλογιάννης!

Θέλουμε οι αγρότες μας να έχουν παρόν και πρέπει να αποζημιωθούν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο , είναι ανάγκη όμως να έχουν και μέλλον.

Αυτό τόνισα σήμερα στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρένζο.

Αυτό σημαίνει συνέχισα , ότι πρέπει άμεσα επιτέλους να προχωρήσουμε στον Δήμο Παγγαίου σε Σχέδιο Αντιχαλαζικής Προστασίας, για να μην είμαστε πάλι εδώ την επόμενη και την μεθεπόμενη χρονιά, αν βέβαια μέχρι τότε θα υπάρχουν αγρότες.

Δεν συμφέρει ούτε στον ΕΛΓΑ να αποζημιώνει κάθε χρόνο , ούτε οι παραγωγοί θέλουν κάθε χρόνο να είναι επαίτες του κόπου και της αξιοπρέπειας τους .

Ο κ. Λυκουρέντζος μου απάντησε , ρίχνοντας στο τραπέζι για πρώτη φορά την λύση με τα κανονάκια και τα μπαλόνια, έναντι της εναέριας Αντιχαλαζικής Προστασίας, που όπως είπε δεν είναι αποτελεσματική.

Σε κάθε περίπτωση κατέληξα , σε συνεργασία με τον Δήμο μας ο ΕΛΓΑ πρέπει να καταλήξει στην πιο ενδεδειγμένη λύση και η Αντιχαλαζική Προστασία να γίνει άμεσα πράξη.

Η σημερινή σύσκεψη με την παρουσία πολλών υπηρεσιακών παραγόντων όλων των εμπλεκομένων Υπουργείων , ήταν προς την σωστή κατεύθυνση , αρκεί να έχει έμπρακτα αποτελέσματα για τους παραγωγούς μας .

Η διατροφική επάρκεια της Ελλάδας έχει επανέλθει στην επικαιρότητα για τα καλά , άρα είναι καθαρά Εθνικό το θέμα και με αυτό τον τρόπο πρέπει να αντιμετωπιστεί από την ηγεσία της χώρας μας.

Επιβάλλεται το Εθνικό κεφάλαιο που λέγεται πρωτογενής τομέας να προστατευτεί ως κόρη οφθαλμού , αν θέλουμε να υπάρχει Ελλάδα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑