Ειδήσεις

Published on April 1st, 2024 | by paggaiorama

0

Μια εκδήλωση για καλό σκοπό στη Γεωργιανή

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 11:30π.μ. στο Κλειστό γυμναστήριο Γεωργιανής, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στη Μνήμη του Λευτέρη Μιχαλούδη που χάθηκε πρόωρα από τη ζωή με θέμα τη δωρεά μυελού των οστών!

Το σύνθημα ήταν “Γίνε δότης μυελού των οστών και σώσε μια ζωή!”

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ

Καμία λέξη δε μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματα μας για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

Η συγκίνηση όλων μας μεγάλη . Ο σκοπός ιερός. Σύνολο νέων εθελοντών.

Περήφανοι τόσο για τη διοργάνωση και την επίτευξη του στόχου αλλά περισσότερο που μπορέσαμε να ενημερώσουμε σωστά τους περί 250 ανθρώπους που παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία τους: Πολιτιστικός Σύλλογος ‘Αράπης’ Νικήσιανης και Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοχωρίου .

Η ευκαιρία που μας δόθηκε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για έναν τέτοιο σκοπό θα μας συνοδεύει πάντα στην πορεία μας στα πολιτιστικά δρώμενα.

Γνωρίσαμε ανθρώπους όπως η κα. Μαρία Κώστογλου εξαιρετική επαγγελματίας και άνθρωπος και ο κ. Κωστής Ραπτόπουλος που με ανιδιοτέλεια βοήθησε το έργο μας. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Όπως αναφέραμε και στην αρχή της εκδήλωσης, οι σύλλογοι δεν είναι μόνο για χορούς και πανηγύρια , ο ρόλος μας είναι κοινωφελής. Αποστολή μας είναι η αξιοποίηση όλων των πιθανών μέσων για την υλοποίηση δράσεων με σκοπό την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας…

#pmsantifilippon#xarisezoixariselefterha


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑