Ειδήσεις

Published on November 7th, 2022 | by paggaiorama

0

Τυχερό Τζόκερ στην Ελευθερούπολη

Το τζόκερ μοίρασε και στην τελευταία κλήρωση πολλά χρήματα, με τη διαλογή να τροφοδοτεί μια σειρά από συζητήσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας. Τι διαπιστώθηκε τη νύχτα της Κυριακής 6 Νοεμβρίου…

Τζακ ποτ στην κλήρωση του τζόκερ (αριθμός 2515) με τρία δελτία να κερδίζουν στην δεύτερη κατηγορία από 17.736 ευρώ.

Τα τυχερά πεντάρια κατατέθηκαν σε πρακτορεία στην Ελευθερούπολη, στα Χανιά και ένα από το διαδίκτυο.

Το τελευταίο κόστισε 45 ευρώ, με τον τυχερό να συμπληρώνει μόνος τους αριθμούς και να αστοχεί στον τελευταίο. Τον αριθμό 18 που ήταν ο μαγικός του τζόκερ.

Στα Χανιά το άτομο που πήρε βαθιά οικονομική ανάσα με τα χρήματα του τζόκερ, πόνταρε 20 ευρώ και στην Ελευθερούπολη Παγγαίου στην Καβάλα μόλις 3 ευρώ. ΄

Σε αυτό το δελτίο, οι αριθμοί συμπληρώθηκαν από τη μηχανή του πρακτορείου.

Η τυχαία επιλογή, λίγο έλειψε να του δώσει όλα τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στην πρώτη κατηγορία. Αυτά ήταν 600.000 ευρώ, με τους νικητές στην επόμενη κλήρωση, στην πρώτη κατηγορία (5+1) να μοιράζονται τουλάχιστον 850.000 ευρώ.

Αναλυτικά, στην κλήρωση τζόκερ χθες Κυριακή 06/11/2022 οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 14, 24, 36, 37, 41 και τζόκερ ο αριθμός 18.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑