Ειδήσεις

Published on August 9th, 2023 | by paggaiorama

0

Γιατί τους ευχαριστείτε για το ..αυτονόητο;

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΑΝΑΚΑΣ

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω αλλά με τίποτα δεν μπορώ να το καταλάβω σας το λέω και το ορκίζομαι κιόλας Είναι: που συμπολίτες μου και συγχωριανοί μου, ευχαριστούν μετά πολλών επαίνων δημοσίως και εγγράφως, ντόπιους άρχοντες διότι …. για παράδειγμα ασφαλτόστρωσαν (το αυτονόητο) τον δημόσιο δρόμο, λες και δεν ήταν υποχρέωση της πολιτείας, λες και τον έφτιαξαν με δικά τους χρήματα.

Είναι: που κάποιοι ντόπιοι άρχοντες ευχαριστούν τον Διοικητή τού Νοσοκομείου, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την “περιποίηση” που είχαν (5 αστέρων) στην αντιμετώπιση κάποιου περιστατικού υγείας των. Αν πηγαίνατε εσείς;

Σας το λέω και σας το ορκίζομαι πάλι:

Νοσηλεύτηκε πριν καιρό για τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο και δεν είδα ούτε τον διοικητή, ούτε τον διευθυντή της κλινικής, και οι ειδικευόμενοι γιατροί μόλις και μετά βίας διέκριναν την παρουσία μου.

Όσον αφορά το νοσηλευτικό προσωπικό (ένας) που όταν πήγαινε να ξεκουραστεί δεν υπήρχε άλλος και δανείζονταν από άλλη κλινική κάποιον, τον οποίον έκανα την τελευταία μέρα να τον δω, δεκατέσσερις ολόκληρες ώρες, από τις ένδεκα το πρωί ως τις μία μετά τα μεσάνυχτα…. Αυτά….


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑