ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Published on April 7th, 2023 | by paggaiorama

0

Απέκτησε SPA και Σάουνα το Δασικό Χωριό Παγγαίου

Συνεχείς βελτιώσεις με χίλια βάσανα κάνει ο Λευτέρης Κοκκινίδης στο Δασικό Χωριό Παγγαίου για να το κρατήσει σε μια ισορροπία και ζητά να ανηφορίζουμε καμιά φορά για ένα καφέ και για απέραντη θέα..

Σε ανάρτησή του αναφέρει:

Συγκίνηση, ευγνωμοσύνη, χαρά και λύπη συνάμα, συναισθήματα που μας διακατέχουν παρουσιάζοντας ένα ακόμη έργο τελειωμένο.

Ο λόγος για την αίθουσα της σάουνας και του μπάνιου, ο πρώτος στόχος για την αίθουσα SPA επιτευχθει.

Η ατελείωτη δουλειά και η προσήλωση στο όραμα, κομμάτι κομμάτι το παζλ κλείνει.

Συγκίνηση, το γιατί δεν χρειάζεται εξήγηση, ευγνωμοσύνη, για τούς εκαντοντάδες ίσως και χιλιάδες απλού κόσμου που μας στήριξε και μας στηρίζει οικονομικά με τον καφέ και την διαμονή τους, χαρά, γιατί σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα επαναφεραμε σε λειτουργία το πλέον του 50% του έργου που αναλάβαμε να αποκαταστήσουμε και λύπη για ακόμη μία φορά και αυτό πονάει ειλικρινά, η μη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και της Τ.Α.

Είναι λυπηρό να βλέπεις το πελατολόγιο σου να είναι άνω του 80% για να μην πω παραπάνω από όμορους νομούς και από την πόλη της Καβάλας και όχι από την γύρω περιοχή.

Δεν θα συνεχίσουμε όμως έτσι μίζερα ιδίως σήμερα αλλά αντιθέτως βάζουμε το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε το όραμα που δεν είναι τίποτα άλλο, από το Δασικό χωριό Παγγαίου να γίνει το στολίδι του Παγγαίου.

Είναι αλήθεια λοιπόν:

ΤΟ ΠΑΓΓΑΙΟ ΕΧΕΙ ΣΑΟΥΝΑ!!!!!

Υ.Γ(Για πρώτη φορά σε λειτουργία).


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑