Ειδήσεις

Published on March 27th, 2023 | by paggaiorama

0

Η μεγάλη επιστροφή του Βασίλη Καρρά…

ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΤΟΝ ΖΩΟΓΟΝΟ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ

Η διαδρομή του από τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης σε μια καριέρα που κρατάει 50 χρόνια, ο γάμος στα 20 του,η πώληση του κτήματος της Καρδίας λόγω της κρίσης, η Karra’s Farm με τα βιολογικά προϊόντα και το πάθος με τον ΠΑΟΚ.

«Δε φταίω εγώ που μεγαλώνω. Χτυπάει πισώπλατα ο χρόνος». Tέλη Ιανουαρίου του 2023, στην ψαροταβέρνα «Πρίγκιπας» της οικογένειας του Γιώργου Σαμλίδη στην Καλαμαριά. Στο στρωμένο τραπέζι είναι αραδιασμένα πλούσια πιάτα με φρέσκες γλώσσες από τη Μηχανιώνα, ζωντανές καραβίδες από τα Μουδανιά, μύδια του Θερμαϊκού κόλπου.

Με την αγαπημένη του Χριστίνα…πάντα μαζί!

Στα ποτήρια καζανισμένο ούζο από τη Χρυσούπολη. Γκριζαρισμένος με μουστάκι και μουσάκι αλά Ντ’ Αρτανιάν από τους «Τρεις Σωματοφύλακες», στριμώχνεται ευδιάθετος ανάμεσα στην εγκάρδια παρέα του. Σε άλλες εποχές το «στριμώχνομαι» θα αποτελούσε, σε σχέση με το πληθωρικό εκτόπισμά του, ευφημισμό. Τώρα, με 42 κιλά βάρους λιγότερα, η χρήση της λέξης αποδίδεται κυριολεκτικά. Φανερά αδυνατισμένο, οι θαμώνες του ουζερί σχεδόν δεν τον αναγνωρίζουν. Αλλά η φωνή δεν ζυγίζεται με το καντάρι.

Οταν αρχίζει να μιλάει και να αστειεύεται με το μοναδικά βαρύ, συχνά βραχνό, χαρακτηριστικό του ηχόχρωμα, οι πελάτες σπεύδουν να τον χαιρετήσουν. Τους καλοδέχεται. Το φιλότιμο, όμως, χαμόγελό του δεν κρύβει τη μεγάλη ταλαιπωρία που έχει περάσει. Στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου υποβλήθηκε στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση για σοβαρό πρόβλημα υγείας που του διαγνώσθηκε.

Αφότου ανένηψε μετά την εγχείρηση, νοσηλεύθηκε και κατόπιν ανάρρωσε στη φάρμα του στις πλαγιές του Παγγαίου όρους, ανάμεσα στους δικούς του ανθρώπους που τον φρόντισαν στοργικά και του συμπαραστάθηκαν σε αυτή την τρίμηνη δοκιμασία.

Μόλις ανέκτησε τις δυνάμεις του δεν στεκόταν σε ησυχία. Τράβηξε ευθύς για τα αγαπημένα του στέκια. Ζεστός, καθημερινός άνθρωπος, με χιούμορ, αρχοντιλίκι και συμπόνια δεν αντέχει δίχως τους φίλους και το κοινό του να τον περιβάλλουν με τα γνήσια αισθήματά τους. Με τον ίδιο να ανταποκρίνεται πάντα γενναιόδωρα.

ΠΗΓΗ: protothema.gr 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑