Ειδήσεις

Published on February 14th, 2024 | by paggaiorama

0

Συλλήψεις για ναρκωτικά έξω από την Αμφίπολη

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν κατά το χρονικό διάστημα από 8 έως και 13-2-2024 σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης έντεκα (11) ημεδαποί δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν εννιά ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την 9-2-2024 το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας συνέλαβαν στην Εθνική οδό Δράμας – Αμφίπολης δύο (2) ημεδαπούς, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να απορρίπτουν στο οδόστρωμα, αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, μία (1) νάιλον συσκευασία περιέχουσα 157,3 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, η οποία και κατασχέθηκε.

Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις εννιά υποθέσεις ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης και Κομοτηνής και το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑