Ειδήσεις

Published on November 7th, 2022 | by paggaiorama

0

Ζητά αναβολή συνεδρίασης ΔΣ Παγγαίου λόγω απεργίας

Τι άλλο θα ακούσουμε αλήθεια;

Κι όμως με ανάρτησή του ο δημοτικός σύμβουλος Ανέστης Τσαβδαρίδης με επιστολή που έστειλε στην γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Παγγαίου ζητά αναβολή της συνεδρίασης γιατί λέει πέφτει την ημέρα της Γενικής Απεργίας στις 9 Νοεμβρίου 2022…

Η ανάρτηση:

Με επιστολή μου σήμερα το πρωί ζήτησα σπο τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου να μεταφέρει την ημερομηνία συνεδρίασης που έχει οριστεί για την Τετάρτη 9/11/22 γιατί η ημέρα εκείνη είναι ημέρα Γενικής Πανελλαδικής Απεργίας των ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, ΠΌΕ ΟΤΑ.

Δυστυχώς αργά το μεσημέρι εστάλησαν κανονικά οι εισηγήσεις των θεμάτων πράγμα που σημαίνει δε θα υπάρξει αναβολή.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου δεν μπορει να λειτουργεί απεργοσπαστικά αλλά να στέκεται, έστω ηθικά, δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων.

Όχι ότι περίμενα κάτι διαφορετικό απ’ αυτήν τη Διοίκηση και τον επικεφαλής της, απο τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου όμως περίμενα μεγαλύτερη τόλμη.

Μόνη απάντηση στην απαράδεκτη αυτή πρόκληση και προσβολή εις βάρος των εργαζομένων είναι αποχή όλων των συναδέλφων δημοτικών συμβούλων από τη συνεδρίαση.

Η επιστολή μου :

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ Ν. Πέραμος 7/11/22ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου κ. Μποσμπότη

ΚΟΙΝ:Δήμαρχο Παγγαίου

Κ. Πρόεδρε, Με έκπληξη έλαβα πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου την Τετάρτη 9/11/22 , ημέρα Πανελλαδικής Γενικής Απεργίας που προκήρυξαν οι ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ και ΠΟΕ ΟΤΑ.

Η πραγματοποίηση συνεδρίασης την ημέρα της απεργίας σε επίπεδο συμβολισμού στέλνει ένα πολύ αρνητικό μήνυμα στην κοινωνία , μπορεί να εκληφθεί ως εχθρική ενέργεια από τα σωματεία και τις ομοσπονδίες αλλά και στην πράξη ουσιαστικά αφαιρεί σε υπαλλήλους του Δήμου Παγγαίου που εμπλέκονται στη συνεδρίαση το δικαίωμα να απεργήσουν.

Σας ζητώ, λοιπόν, για τους παραπάνω λόγους αλλά και ως ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα των εργαζομένων, σε συνεννόηση με τη Διοίκηση, να μεταφέρετε τη συνεδρίαση του Συμβουλίου σε άλλη ημερομηνία! ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ “

Είμαστε περίεργοι να δούμε την συνέχεια και την αποδοχή ή όχι του αιτήματος!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑