Ειδήσεις

Published on April 27th, 2023 | by paggaiorama

0

Χλιαρή υποδοχή στο “κάστρο” για τον Κυριάκο στο Παγγαίο

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

Υποτίθεται ότι το Παγγαίο είναι το κάστρο της ΝΔ στο Νομό Καβάλας.

Για Κάστρο το Παγγαίο είχε μικρή συμμετοχή κομματικών στην υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη και αυτό σχολιάστηκε αρνητικά από τους ανθρώπους του…

Κάπου 150 άτομα συγκεντρώθηκαν μαζί με τους περαστικούς για να ακούσουν τον σύντομο χαιρετισμό του αρχηγού της ΝΔ και αυτό δείχνουν και οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media…

Προφανώς έφταιγε ο συννεφιασμένος καιρός, η ώρα (10:30 το πρωί), αλλά και η αδιαφορία για ουσιαστική κινητοποίηση που επέδειξαν οι τοπικοί γαλάζιοι παράγοντες.

Φυσικά και οι αγρότες έπαιξαν τον ρόλο τους, αλλά και το χαλάζι που είχε σαρώσει την περιοχή την προηγούμενη ημέρα…

Όσο για την απήχηση που είχε η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ θα δείξει στην κάλπη της 21ης Μαϊου 2023.

Πάντως στην Χρυσούπολη η υποδοχή ήταν πιο μαζική…

Όλη η ομιλία Μητσοτάκη στην Ελευθερούπολη

Δήμαρχε, κύριε Περιφερειάρχα, φίλες και φίλοι, κύριοι συνάδελφοι στο Κοινοβούλιο, Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες, σας ευχαριστώ γι’ αυτή την πολύ θερμή υποδοχή, για ακόμα μία φορά στον Δήμο σας, εδώ στο Παγγαίο.

Η αλήθεια είναι ότι το έχω γούρι να περνάω από τα μέρη σας πριν από κάθε σημαντική εκλογική αναμέτρηση. Το έκανα και όταν διεκδικούσα την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας το 2015. Το έκανα και όταν διεκδικούσαμε την Πρωθυπουργία το 2019, το κάνω και τώρα και είμαι απολύτως σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο: η Νέα Δημοκρατία θα είναι η μεγάλη νικήτρια των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Επειδή πολλά ακούω από κάποιους, οι οποίοι τελευταία μέσα στον πανικό τους θέλουν να αμφισβητήσουν τις δημοσκοπήσεις, εγώ τους απαντώ: όπου κι αν πάω στην πατρίδα, δε χρειάζεται να κάνω καμία δημοσκόπηση. Βλέπετε τον κόσμο ο οποίος είναι σήμερα εδώ, παντού ο κόσμος βγαίνει και προσέρχεται στις συγκεντρώσεις μας. Μας στηρίζει. Εσείς είστε η καλύτερη δημοσκόπηση και η καλύτερη απάντηση σε όσους αμφισβητούν, ότι η Νέα Δημοκρατία έχει δυναμική μεγάλης νίκης σε αυτή την εκλογή, η οποία θα διεξαχθεί σε κάτι παραπάνω από τρεις εβδομάδες από τώρα. Μία εξαιρετικά κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση.

Θα μου πείτε, δεν είναι όλες οι εκλογές κρίσιμες; Ναι, αλλά θα σας έλεγα ότι αυτή έχει κάποια πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Για τον απλούστατο λόγο ότι αυτά τα τέσσερα χρόνια, από τότε που μας εμπιστευτήκατε την ευθύνη της διακυβέρνησης του τόπου, έχουμε καταφέρει κι έχουμε πετύχει πολλά μαζί. Σε εθνικό, αλλά και σε τοπικό επίπεδο. Και αυτή η πορεία σταθερότητας και προκοπής, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να διαταραχθεί. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε ακόμα και γι΄ αυτό και οι πολίτες θα εμπιστευτούν και πάλι τη Νέα Δημοκρατία. Για να προχωρήσουμε μπροστά και να μη γυρίσουμε πίσω.

Θυμάστε ότι όταν είχα έρθει να σας μιλήσω πριν από τέσσερα χρόνια, είχα αναλάβει απέναντί σας ορισμένες απλές δεσμεύσεις. Σας είχα πει ότι θέλω να μειώσω τους φόρους και μείωσα τους φόρους και τις εισφορές. Σας είχα πει ότι θέλω να δημιουργήσω πολλές νέες θέσεις εργασίας και να προσελκύσω πολλές επενδύσεις και να ξεκλειδώσω, αγαπητέ μου Δήμαρχε, την αναπτυξιακή δυναμική κάθε γωνιάς της Ελλάδος. Ήδη, βλέπετε, εδώ, στη δική σας Περιφερειακή Ενότητα αλλά και στο δικό σας Δήμο, πνέει ένας καινούργιος αναπτυξιακός αέρας. Προσελκύουμε επενδύσεις. Στηρίζουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού με πρωτοφανή χρηματοδοτικά εργαλεία.

Πότε, αλήθεια, είχε δει η Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσους πόρους για σημαντικά έργα υποδομής; Εδώ, ας πούμε, έχετε πολλά ζητήματα που αφορούν την αγροτική σας οδοποιία, τη στήριξη των αγροτών, τα αρδευτικά δίκτυα. Όλα αυτά έγιναν πράξη από αυτή την Κυβέρνηση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑