ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Published on November 1st, 2023 | by paggaiorama

0

Η Ταρασία Γεωργιάδου παρουσιάζει το βιβλίο της

ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» και οι εκδόσεις Πηγή προσκαλούν τους φίλους του βιβλίου, την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στις 19.00, στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Ταρασίας Γεωργιάδου με τίτλο «Που είσαι ρε;».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν, εκτός από τη συγγραφέα, η Κατερίνα Κακιλή (δημοσιογράφος), η Μέλα Λαζαρίδου (φοροτεχνικός) και ο Παναγιώτης Μαμτσαδέλης (δικηγόρος).

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Κική Ζιρτιλίδου (σύμβουλος ακινήτων).

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Ταρασία Γεωργιάδου γεννήθηκε το 1971 στο Ελαιοχώρι Καβάλας όπου ζει μέχρι και σήμερα.

Έχει εργαστεί στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα. Δραστηριοποιήθηκε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχοντας για αρκετά χρόνια την επιμέλεια έκδοσης δημοτικής εφημερίδας. Από το 2011 αρθρογραφεί σε γνωστά διαδικτυακά portal. Τη μαγεύει το νυχτερινό ραδιόφωνο κι έχει αναλάβει ως ραδιοφωνική παραγωγός μεταμεσονύχτιες εκπομπές με τις νότες να εμπνέουν τις λέξεις της. Η συγγραφή στη ζωή της ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2020, με την αυτοέκδοση μιας σειράς κειμένων με τον τίτλο «Μια κόκκινη βαλίτσα». Το όνειρο της είναι ένα σπίτι με θέα στο Ιόνιο κι ένα γραφικό μπαλκόνι όπου θα συνεχίζει να γράφει τα μυθιστορήματά της. Αγαπημένη της λέξη «οι θύμησες». Αγαπημένο της απόφθεγμα η φράση του Βενιαμίν Φραγκλίνου: «Είτε γράψε κάτι που αξίζει να διαβαστεί, είτε κάνε κάτι που αξίζει να γραφτεί».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑