ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Published on April 3rd, 2022 | by paggaiorama

0

Μας ξαφνιάζει ευχάριστα ο Κασίδης!

Σημειώνει ο Στάθης Χαρπαντίδης ως ειδικός γευσιγνώστης: «Αυτό το παιδί θα με ξαφνιάζει συνεχώς ευχάριστα , ο λόγος για τον νεαρό Κρεοτέχνη Μάνο Κασίδη  από τα Δωμάτια του Παγγαίου και το νέο του δημιούργημα που δοκίμασα χθες .

Τύφλα να έχει το προσούτο και το ισπανικό χαμόν , εγώ θα το ονομάσω  ζαμπόνι Παγγαίου και είναι ένα εξαίσιο  αλλαντικό  που ωρίμασε για ένα μήνα μέσα σε μια πούδρα από βότανα και φιστίκι Αιγίνης.  Έχει απαλό ροζ χρώμα , ντελικάτη και βουτυράτη υφή , η γεύση του στιβαρή και full αρώματα ξηρών καρπών.

Στην επιτυχία του αλλαντικού βοήθησε και η ωρίμανση του στο ψυχρό κλίμα της περιοχής που βρίσκεται στους πρόποδες του χρυσοφόρου όρους Παγγαίο».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑