Ειδήσεις

Published on September 14th, 2023 | by paggaiorama

0

Σκηνές καταδίωξης από ταινία στην Εγνατία

Άλλη μία επεισοδιακή καταδίωξη διακινητή μεταναστών σημειώθηκε χθες στον νομό Θεσσαλονίκης στην Εγνατία Οδό.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Κόμβου Λαγκαδά, εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό 32χρονο Σέρβο, ο οποίος σε σήματα στάσης των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει, όμως έπειτα από πεζή καταδίωξη συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, ενώ στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν τρεις Σύροι, στερούμενοι εγγράφων για την παραμονή τους στη χώρα.

Επιπλέον, λίγο ώρα νωρίτερα από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, ύψος Κερδυλλίων, εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό 20χρονο Ιρακινό και σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά επτά ομοεθνών του που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑