Ειδήσεις

Published on December 29th, 2022 | by paggaiorama

0

Μπράβο στην αριστεία του Παγγαίου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο Φρίξος Παπαχρηστίδης στην Ελευθερούπολη πραγματοποιήθηκε η 6η Γιορτή Παιδείας μέσα από την οποία βραβεύονται μαθητές που πέτυχαν στόχους στον τομέα της εκπαίδευσης.

Η δημοτική αρχή τονίζει ότι η χθεσινή ημέρα ήταν μία τεράστια επιβράβευση για τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν ώστε να καταφέρουν να επιτύχουν τους στόχους και τα όνειρά τους. Αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση και είμαι απολύτως σίγουρος πως το αύριο θα είναι ακόμη καλύτερο.

Επιβράβευση όμως και για τους γονείς, λοιπούς συγγενείς και φίλους που πίστεψαν σε αυτούς και τους στήριζαν σε κάθε τους βήμα.

Στην εν λόγω εκδήλωση βραβεύτηκαν πέντε Συνδημότες μας για την μέχρι τώρα πορεία τους στον επαγγελματικό τους βίο και όχι μόνο.

Πέντε άνθρωποι που πραγματικά κάνουν τον Δήμο Παγγαίου και εμένα προσωπικά να αισθανόμαστε ιδιαίτερη υπερηφάνεια και τιμή, διότι είναι ‘’δικά μας παιδιά’’ και μέσα από τις επιτυχίες τους προβάλλουν την περιοχή μας και όπως δηλώνουν οι ίδιοι τους αισθάνονται περήφανοι και τυχεροί για την καταγωγή τους.

Αναλυτικά τα ονόματα αυτών:

Γρηγοριάδης Θεόδωρος (Συγγραφέας)

Κουσλόγλου Μανώλης (Φυσικός)

Πεφτίτσης Δημοσθένης (Ακαδημαϊκός)

Ταγκόπουλος Ηλίας (Ακαδημαϊκός)

Κιλινκαρίδου Νικολέτα(Φοιτήτρια Κοινωνικών Επιστημών)

Εν συνεχεία, βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι σχολικές μονάδες που διακρίθηκαν σε σχολικούς διαγωνισμούς, αποδεικνύοντας την προσπάθεια των εκπαιδευτικών μας για ένα καλύτερο επίπεδο εκπαίδευσης και για την μετάδοση όσο το δυνατόν περισσότερων γνώσεων και εμπειριών στους μαθητές.

Τέλος, βραβεύτηκαν οι επιτυχόντες των πανελληνίων και οι μαθητές που συγκέντρωσαν τις τρείς υψηλότερες βαθμολογίες.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑