Ειδήσεις

Published on September 1st, 2023 | by paggaiorama

0

Η Λαϊκή Συσπείρωση στο Παγγαίο με Μιχ. Διαμαντόπουλο

Τους υποψήφιους Περιφερειάρχες και Δημάρχους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 του Οκτωβρίου παρουσιάζει το ΚΚΕ.

Ολοκληρώθηκε χτες η κατάθεση των συνδυασμών για τις τοπικές εκλογές του Οκτώβρη. Οι συνδυασμοί της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κατεβαίνουν στις εκλογές στις 13 Περιφέρειες και σε 262 δήμους σε όλη την Ελλάδα, αποτελούμενοι από 1.284 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και 21.062 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και συμβούλους δημοτικών κοινοτήτων. Οι συνδυασμοί παρουσιάζονται αυτές τις μέρες σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και έχουν μεγάλη απήχηση.

Ξεκινάει έτσι και τυπικά η προεκλογική μάχη για να βγει ενισχυμένη η «Λαϊκή Συσπείρωση» παντού, με περισσότερους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, παίρνοντας τη διοίκηση σε δήμους. Για να δυναμώσει το μόνο αντίπαλο δέος στην αντιλαϊκή πολιτική που χτυπάει όλο το εύρος της ζωής των εργαζομένων και λαϊκών στρωμάτων και την οποία υλοποιούν πρόθυμα στους δήμους και τις Περιφέρειες οι εκλεκτοί των ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ.

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης υποψήφιος περιφερειάρχης ο είναι ο Διονύσης Κλάδης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του ΚΚΕ.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ

Στον ΔΗΜΟ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Στον ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΤΟΛΙΑΣ

Στον ΔΗΜΟ ΝΕΣΤΟΥ η ΧΑΡΙΣ ΠΗΛΙΤΣΗ

Στον ΔΗΜΟ ΘΑΣΟΥ ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑