Ειδήσεις

Published on March 27th, 2023 | by paggaiorama

0

Κάτι καλό ετοιμάζει ο Βασίλης μας…

Ανανεωμένος και με όρεξη για δουλειά επιστρέφει ο Βασίλης Καρράς μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Ο στενός συνεργάτης του διάσημου τραγουδιστή, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, αποκάλυψε στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 ότι ο Βασίλης Καρράς θέλει να επιστρέψει δυναμικά στο τραγούδι μετά την περιπέτεια της υγείας του, κάνοντας μία συναυλία στο εξωτερικό μαζί με τη Δέσποινα Βανδή.

Η ίδια φέρεται να έχει αποδεχτεί την πρόταση του συναδέλφου της.

Όπως ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1, δεν πρόκειται για μία συναυλία αλλά για περιοδεία στο εξωτερικό, με την Αυστραλία να αποτελεί την πρώτη στάση για τον Βασίλη Καρρά και τη Δέσποινα Βανδή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δέσποινα Βανδή έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής δίπλα στον Βασίλη Καρρά. Η περιοδεία τους θα τους ξαναφέρει κοντά σχεδόν τριάντα χρόνια μετά από την πρώτη τους συνεργασία και περίπου 15 από την τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζί στην πίστα, του “Diogenis Studio”.

“Είναι πάρα πολύ καλά. Θέλει να επιστρέψει. Σχεδιάζουμε ωραία πράγματα για το μέλλον και σύντομα θα ακούσετε κάτι πάρα πολύ καλό. Το βίωσε όλο αυτό δύσκολα. Δεν μπορούμε να πούμε πολλές λεπτομέρειες. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ζήτησε να κάνει κάτι μεγάλο στο εξωτερικό. Ζήτησε δίπλα του τη Δέσποινα Βανδή η οποία αποδέχθηκε την πρόταση και σύντομα θα δείτε ωραία πράγματα” ανέφερε ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος στην κάμερα του “Πρωινού”, συνεργάτης του Βασίλη Καρρά.

Ο συνεργάτης του Βασίλη Καρρά ανέφερε πως ο τραγουδιστής προετοιμάζει σύντομα και την επιστροφή του στη νυχτερινή ζωή. “Αισθάνεται καλά, έχει μπει στο στούντιο, γράφει τραγούδια, θα έχει και κάποια έκπληξη με το καινούργιο του τραγούδι που έχει να κάνει με την περιπέτεια υγείας του” πρόσθεσε στη συνέχεια ο κ. Παπαδόπουλος.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑