Ειδήσεις

Published on July 26th, 2023 | by paggaiorama

0

Προειδοποιεί το Λιμεναρχείο για Μπουρίνια σήμερα βράδυ!

Μετά τον καύσωνα… μπουρίνια πρόβλεψη και για αύριο!

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ (26-07-2023/1200 C), την Τετάρτη 26-7-2023 προβλέπεται μεταβολή της καιρικής κατάστασης τις αμέσως επόμενες ώρες στη Μακεδονία, με πρόσκαιρες καταιγίδες και κυρίως με πολύ ενισχυμένους βορειοδυτικούς ανέμους.

Τα έντονα αυτά φαινόμενα θα επηρεάσουν από νωρίς το βράδυ την κεντρική Μακεδονία και από τη νύχτα τις υπόλοιπες περιοχές του βορείου Αιγαίου και την ανατολική Μακεδονία ενώ οι μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας θα φτάσουν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία τους 40 με 42 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη 27-7-2023 στην ανατολική Μακεδονία, τις ανατολικές περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως περιοχές της Χαλκιδικής) και το βορειοανατολικό Αιγαίο προβλέπονται καταιγίδες που θα συνοδεύονται από πολύ ενισχυμένους βόρειους ανέμους (μπουρίνια).

Παρακαλούνται οι κυβερνήτες πλοίων και σκαφών να μεριμνήσουν για τον ασφαλή ελλιμενισμό και την αποφυγή μετακινήσεων κατά την διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων καθώς και την έγκαιρη πληροφόρηση τους από τα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού της ΕΜΥ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΒΑΛΑΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑