Ειδήσεις

Published on September 4th, 2023 | by paggaiorama

0

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Νέος υποψήφιος με περιεχόμενο…

Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΒΑΡΥΤΗ

Ονομάζομαι Μιλτιάδης Παπαδόπουλος, γεννήθηκα το 1993 και είμαι κάτοικος Παλαιοχωρίου Παγγαίου, Καβάλας.

Μεγάλωσα με δύο γονείς που με γέμισαν αξίες καιιδανικά και σε αυτούς οφείλω τις αρχές και την ευαισθησία μου για τα κοινά.

Ο πατέρας μου Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, αγρότης και η μητέρα μου, Μαρία Τσίλογλου, ενεργή λογίστρια στην Ελευθερούπολη Καβάλας και με χρόνια ενασχόληση στα κοινά του Δήμου Παγγαίου, κατάφεραν να μου μεταδώσουν το νόημα της ουσιαστικής προσφοράς και δράσης στον τόπο μας.

Οι σπουδές μου στη Διοίκηση & Οικονομία και συγκεκριμένα στο τμήμα Χρηματοοικονομικής- Λογιστικής του ΔΙ.ΠΑ.Ε Καβάλας ως Πτυχιούχος πλέον Λογιστής Β’ Τάξης καθώς και η ενασχόληση μου με τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες σε τοπικό επίπεδο για πολλά χρόνια, μου έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσω και να αλληλεπιδράσω με αρκετούς συνδημότες μας έτσι ώστε να μου γεννηθεί η ανάγκη για δημιουργία νέων ευκαιριών και δράσεων στον τόπο μας.

Η πίστη μου στις δυνατότητες, την αξιοπρέπεια και το ήθος της υποψήφιας Δημάρχου κ. Μαρίας Βαρύτη, όπως και όλων των μελών που απαρτίζουν το συνδυασμό #ξεκινάμε με οδήγησε να συμμετέχω κι εγώ ως υποψήφιο Δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Παγγαίου, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Εύχομαι λοιπόν καλή επιτυχία στους υποψηφίους όλων των συνδυασμών και ελπίζω ως νέοι να δώσουμε δυνατό παρόν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη για ένα καλύτερο αύριο.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑