Ειδήσεις

Published on August 2nd, 2023 | by paggaiorama

0

Στηρίζει Δαμιανό Καγγελίδη στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

Με απόφαση της επιτροπής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, το ΠαΣοΚ ανακοινώνει τη στήριξη του στον Δαμιανό Καγγελίδη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΑΜ-Θ).

Ο κ. Καγγελίδης είναι οδοντίατρος και κατάγεται από τη Δράμα. Στις εκλογές του Μάϊου του 2023 ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠαΣοΚ στη γενέτειρά του, όπου ήρθε τρίτος με 2.764 ψήφους.

Το Who is Who του Δαμιανίδη Καγγελίδη

Ο Δαμιανός Καγγελίδης γεννήθηκε το 1984 στη Δράμα. Μεγάλωσε στα Κύργια από όπου αποφοίτησε από το Γυμνάσιο το 1999. Το 2002 αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Δράμας και εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ.

Ασχολήθηκε ενεργά με την ΠΑΣΠ οδοντιατρικής όπου εκλέχτηκε κατ’ επανάληψη στο Δ.Σ. του Συλλόγου φοιτητών και στη Γενική Συνέλευση του τμήματος. Το 2005 εκλέχτηκε στην Περιφερειακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Αν. Μακεδονίας – Θράκης, θέση που υπηρέτησε ως το 2009. Το 2008 αποφοίτησε από την Σχολή και το 2009 εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Τη διετία 2010-2012 παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας» στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Από το 2009 ασκεί το επάγγελμα του οδοντιάτρου ως ελεύθερος επαγγελματίας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑