Ειδήσεις

Published on March 20th, 2024 | by paggaiorama

0

Δεν είναι άτολμοι και άβουλοι οι Πρόεδροι των χωριών μας…

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ… ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ…

Μια εύστοχη ερώτηση στην συνεδρίαση της 1ης Λογοδοσίας του δημάρχου Παγγαίου έκανε ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της Μαρίας Βαρύτη, Γιώργος Χριστοδουλίδης, και στην οποία πήρε μια περίεργη απάντηση από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Πάρη Γρηγοριάδη…

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

Ο κύριος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι ενώ στον Προϋπολογισμό του Δήμου Παγγαίου αναφέρεται ότι οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων του Δήμου Παγγαίου θα πρέπει να λαμβάνουν την Πάγια Προκαταβολή για να αντιμετωπίζουν κάποιες από τις άμεσες ανάγκες των χωριών μας, εν τούτοις αυτή η Πάγια Προκαταβολή δεν φτάνει στα χέρια τους, όχι μόνο τώρα αλλά και στο παρελθόν με Διοίκηση Αναστασιάδη!

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ

Ο δήμαρχος απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση του Χριστοδουλίδη και την έκανε πάσα στον αντιδήμαρχο Οικονομικών Πάρη Γρηγοριάδη ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ δεν του εξέφρασε ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ για να πάρει την ΠΑΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ!

Οι περισσότεροι είπε δεν την θέλουν γιατί δεν μπορούν να την χειριστούν ή γιατί επειδή δεν θέλουν να μπλέξουν με την διαδικασία…. Παρ’ όλα αυτά τους ζητάμε αν την θέλουν να μας την ζητήσουν (σ.σ. τελικά δεν καταλάβαμε την ζήτησαν ή όχι;)….

Ο κύριος Γρηγοριάδης μετά αναφέρθηκε σε παρεμβάσεις σε ύδρευση και ηλεκτρικά δίκτυα ότι σε αυτά δεν μπορούν να εμπλακούν οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων…

Μα κύριε Γρηγοριάδη οι Πρόεδροι δεν έχουν καμία δουλειά με τα δίκτυα, αλλά και η ΠΑΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ δεν δίνεται ούτε για επισκευές σε δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης αλλά ούτε και για το δίκτυο φωτισμού!

ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ο Γιώργος Χριστοδουλίδης σε αυτά που έλεγε ο Γρηγοριάδης, του απάντησε: Μην τρομάζετε τον κόσμο (εννοώντας τους Προέδρους…).

Τέλος ο Πάρης Γρηγοριάδης είπε το αμίμητο, ότι Αν ένας Πρόεδρος πάρει την ΠΑΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ στον τραπεζικό λογαριασμό του και χρωστάει στο Δημόσιο ή σε Τράπεζες τότε μπορεί να του κατασχέσουν και το ποσό της Παγίας, οπότε οι Πρόεδροι αποφεύγουν να την πάρουν!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ;

Να τους χαιρόμαστε και υγεία να έχουν όπως και οι Πρόεδροι επίσης…

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ

Διαδικτυακό Κανάλι Δήμου Παγγαίου – Δημοτικό Συμβούλιο – (youtube.com)


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑