Ειδήσεις

Published on March 31st, 2023 | by paggaiorama

0

Ποντάρει στο Παγγαίο η Ελληνική Λύση… για διψήφιο!

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Πάνω από 10% προβλέπουν στην Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου ότι θα χτυπήσει το κοντέρ των εκλογών της 21ης Μαίου ιδιαίτερα στη Βόρειο Ελλάδα.

Ο υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Καβάλας Δημήτρης Πιπεργιάς ανέφερε σε συνέντευξή του στον Ενήμερο ότι: «Η Ελληνική Λύση στις προηγούμενες εκλογές είχε λάβει ποσοστό 3,7%, ενώ στην Π.Ε. Καβάλας είχε το 4ο καλύτερο ποσοστό σε όλη την Ελλάδα με 5,8% και στον Δήμο Παγγαίου 7,10%.

Η Ελληνική Λύση πανελλαδικά καταγράφει τεράστια άνοδο, ασχέτως με τις συστημικές δημοσκοπήσεις που μας δίνουν 4 και 5%. Θέλω να δω που θα κρυφτούν κι αυτή τη φορά, όπως και την προηγούμενη, όταν μας έδιναν 1,5% και πήραμε σχεδόν 4%.

Εγώ αν και είμαι μετριοπαθής στις προβλέψεις μου, ωστόσο πιστεύω ότι θα κυμανθούμε από 8 – 10% πανελλαδικά, στη δε Βόρεια Ελλάδα σχεδόν σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες τα ποσοστά της Ελληνικής Λύσης θα είναι διψήφια», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Πιπεργιάς.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο συρρίκνωσης των ποσοστών της Ελληνικής Λύσης σε δεύτερες εκλογές, ο κ. Πιπεργιάς απάντησε: «Αυτό δείχνει η λογική των προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων. Αυτές οι εκλογές όμως δεν είναι σαν τις προηγούμενες.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑