Uncategorized

Published on September 10th, 2023 | by paggaiorama

0

Στην χωρίς αντιπολίτευση ΔΕΥΑΑ Παγγαίου…

ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Η Διαύγεια είναι ένα εργαλείο μέσα από το οποίο μπορείς να ενημερωθείς και να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα…

Στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης, Αποχέτευσης και Άρδευσης Παγγαίου την γνωστή μας ΔΕΥΑΑΠ όπου πρόεδρος είναι ο κύριος Παρασκευάς ή Πάρης Γρηγοριάδης, και στην οποία δεν υπάρχει εκπροσώπηση από την Αντιπολίτευση μια και οι συμμετέχοντες στο ΔΣ είναι πλέον υποψήφιοι με τον Φίλιππο Αναστασιάδη και άρα συνυποψήφιοι με τον κύριο Γρηγοριάδη, (αν και δεν είχαν την ευαισθησία να παραιτηθούν από τις θέσεις τους και να αναλάβουν άλλοι της αντιπολίτευσης)…

Στην γνωστή μας ΔΕΥΑΑΠ και στην Διαύγεια έχουμε τα εξής:

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2023 προεκλογικά συνεδρίασε το ΔΣ με απόντα μόνο τον κύριο Παπαμερή Κωνσταντίνο και αποφάσισε να

προβεί στην ηλεκτρονική αποσφράγιση και αξιολόγηση των προσφορών που κατατέθηκαν στο πλαίσιο διενέργειας του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΟΥΣΘΕΝΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΩΝ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΥΓΡΟΤΟΠΩΝ»… (μέθοδος με Καλάμια)!

Συμμετείχαν 4 εταιρείες και τελικά ανακήρυξε προσωρινό ανάδοχο την εταιρία «ΑΩΟΣ Α.Τ.Ε.» γιατί η προσφορά του είναι πλήρης, σύμφωνη με τους όρους της διακήρυξης και προσέφερε τη χαμηλότερη τιμή με μέση έκπτωση 11,79% (ΕΝΤΕΚΑ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΕΝΝΕΑ ΕΠΙ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ) (Σύνολο Δαπάνης του Έργου Κατά την προσφορά:471.510,97€ χωρίς τον Φ.Π.Α.

Στο ίδιο διοικητικό συμβούλιο εξετάστηκε κι άλλο έργο αυτό της «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΕΣΟΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΩΝ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΥΓΡΟΤΟΠΩΝ».

Και στην διαδικασία αυτή ανακηρύχθηκε προσωρινός ανάδοχος η εταιρία «ΑΩΟΣ Α.Τ.Ε.» γιατί η προσφορά του είναι πλήρης, σύμφωνη με τους όρους της διακήρυξης και προσέφερε τη χαμηλότερη τιμή με μέση έκπτωση 10,78% (ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΟΚΤΩ ΕΠΙ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ) (Σύνολο Δαπάνης του Έργου Κατά

την προσφορά:317.014,48€ χωρίς τον Φ.Π.Α.).

Μέσα σε 48 ώρες

Βέβαια οι αντικαταστάσεις και οι επεκτάσεις δικτύων ύδρευσης και άρδευσης είναι πολλές και με εξαιρετικά καλές δαπάνες, όπως για παράδειγμα μια ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ, εκτιμώμενης αξίας 1.900,00ευρώ, χωρίς Φ.Π.Α., γίνεται με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Επίσης Εγκρίνουν τη διενέργεια της υπηρεσίας με τίτλο ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ, εκτιμώμενης αξίας 1.800,00ευρώ, χωρίς Φ.Π.Α., με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Επίσης εγκρίνουν τη διενέργεια της υπηρεσίας με τίτλο ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, εκτιμώμενης αξίας 1.850,00ευρώ, χωρίς Φ.Π.Α., με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Επίσης Εγκρίνουν μια μέρα πριν τη διενέργεια της υπηρεσίας με τίτλο ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ , εκτιμώμενης αξίας 1.000,00ευρώ, χωρίς Φ.Π.Α., με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑