Ειδήσεις

Published on October 5th, 2022 | by paggaiorama

0

Τον Κουρτίδη είδαν οι κτηματομεσίτες από το Σικάγο

Η εταιρεία ακινήτων του Ομίλου Κουρτίδη που έχει σαν έδρα του την Παραλία Οφρυνίου έχει κινήσει το ενδιαφέρον των Αμερικανών κτηματομεσιτών που χθές βρέθηκαν στην περιοχή μας και ενδιαφέρονται να επενδύσουν για πελάτες τους.

Τα τελευταία χρόνια, το αγοραστικό ενδιαφέρον των ξένων έχει μετατεθεί και στο ηπειρωτικό τμήμα της Π.Ε. Καβάλας και ιδιαίτερα στα δυτικά παράλια.

Η παραλιακή ζώνη που εκτείνεται από τη Νέα Πέραμο μέχρι και την παραλία Οφρυνίου- Τούζλα αποτελεί μια παρθένα οικιστικά περιοχή, που έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος πολλών ξένων αγοραστών κυρίως από τις χώρες της Βαλκανικής.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που η παραλία Οφρυνίου- Τούζλα την τελευταία πενταετία παρουσιάζει θεαματική ανοικοδόμηση.

Αυτός ήταν και ο λόγος που οι 22 κτηματομεσίτες από το Σικάγο και την Πολιτεία του Ιλινόις των ΗΠΑ είχαν συνάντηση με τους ανθρώπους της εταιρείας Κουρτίδης στην Καβάλα και την Παραλία Οφρυνίου…

Οι Αμερικανοί μεσίτες

Από την Αλεξανδρούπολη ξεκίνησε το ταξίδι στην «άγνωστη» Ελλάδα 22 μεσιτών και εκπροσώπων μεσιτικών γραφείων – μελών της Ένωσης Μεσιτών του Σικάγο των ΗΠΑ.

Η αντιπροσωπεία που θα παραμείνει στην Ελλάδα για οκτώ ημέρες, παρακολουθεί εμπεριστατωμένες παρουσιάσεις του επιχειρηματικού προφίλ και της επενδυτικής δυναμικής της περιοχής μας.

Οι Αμερικανοί μεσίτες, με τη συνέργεια της Ένωσης Μεσιτών Ακινήτων Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας ταξιδεύουν και γνωρίζουν την «άγνωστη Ελλάδα», δηλαδή τις περιοχές που δεν είναι και τόσο προβεβλημένες, αλλά παράλληλα αποτελούν land of opportunity, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της Ένωσης Νίκος Μανομενίδης.

Η αντιπροσωπεία θα παραμείνει στην Ελλάδα για οκτώ ημέρες και το ταξίδι τους που άρχισε από την Αλεξανδρούπολη περιλαμβάνει τους εξής σταθμούς: Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Πάργα, Πάτρα, Αίγιο, Κόρινθο και Αθήνα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑