Ειδήσεις

Published on March 1st, 2024 | by paggaiorama

0

Σεμινάριο γονέων στο γενικό λύκειο Ελευθερούπολης

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Στο Γενικό Λύκειο Ελευθερούπολης την Τετάρτη 21/02/2024 οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών παρακολούθησαν το 1ο σεμινάριο Συμβουλευτικής και Επιμόρφωσης Γονέων/Κηδεμόνων που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του άξονα Σχέσεις Σχολείου-Οικογένειας.

Το σεμινάριο πραγματοποίησε η σχολική ψυχολόγος κα Εμμανουηλίδου Κατερίνα και είχε ως θέμα: «Τεχνικές ενίσχυσης της θετικής ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης των εφήβων. Η αξία του λάθους».

Οι γονείς παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την παρουσίαση της ψυχολόγου και έλαβαν μέρος στη συζήτηση που ακολούθησε στη συνέχεια. Εξέφρασαν τις απορίες, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους, κατέθεσαν τις προσωπικές τους εμπειρίες και απόψεις, συμβάλλοντας έτσι αποτελεσματικά στη διεξαγωγή ενός γόνιμου και εποικοδομητικού διαλόγου.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους γονείς για την σημαντική παρουσία και την πρόθυμη συμμετοχή τους σε αυτή τη δράση του σχολείου μας. Ευχαριστούμε επίσης θερμά την σχολική μας ψυχολόγο και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που συνέβαλαν στην υλοποίηση του σεμιναρίου.

Ο Διευθυντής

Αναστάσιος Ζ. Θεοδωρίδης


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑