Ειδήσεις

Published on April 8th, 2024 | by paggaiorama

0

Οι γαλάζιες φατρίες της Καβάλας

ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές έχουν τελειώσει και έχουν ξεκινήσει την θητεία τους οι νέες διοικήσεις ή συνεχίζουν οι παλιές.

Παρ’ όλα αυτά στη ΝΔ υπάρχει μια συνεχόμενη γκρίνια η οποία διαχωρίζει τα στελέχη και τις επιλογές τους και αυτό είναι πλέον ορατό.

Στο Συνέδριο για τα 50 χρόνια της ΝΔ στην Αθήνα, στο Ζάππειο κάποια εκ των στελεχών βγήκαν μια φωτογραφία αναμνηστική στην οποία αν και λείπουν κάποιοι είναι εύκολο να καταλάβουμε τα τρία κομμάτια της βάσης της ΝΔ.

Φυσικά η ήττα Μέτιου, η νίκη Τοψίδη και η παντοδυναμία του, η επανεκλογή Φίλιππου Αναστασιάδη και πιθανές φιλοδοξίες του για το μέλλον, η παντοδυναμία του Σάββα Μιχαηλίδη, η μη υπουργοποίηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου, και η μοναχική παρουσία του Μακάριου Λαζαρίδη στα κομματικά δρώμενα της Καβάλας έχουν την σημασία τους…

Κάπου εκεί κοντά είναι και η ευάλωτη εκλογή της Αγγελικής Δεληκάρη, η οποία προσπαθεί, αλλά δεν έχει τύχη όπως και η επόμενη μέρα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Καβάλα που θα εξαρτηθεί από το σκορ στις Ευρωεκλογές!

Τα υπόλοιπα εν καιρώ!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑