Ειδήσεις

Published on April 25th, 2023 | by paggaiorama

0

Με καταγωγή από Δωμάτια η Αθηνά Παναγιωτίδου

Η Αθηνά Παναγιωτίδου είναι για δεύτερη φορά υποψήφια βουλεύτρια με τον ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Καβάλας.

 Έχοντας πίσω της μία έντονη παρουσία στον συνδικαλιστικό χώρο, αλλά και πλούσιο συγγραφικό και εκπαιδευτικό έργο, παρουσιάζει σε συνέντευξή της τους λόγους που την ώθησαν  να διεκδικήσει για δεύτερη φορά την ψήφο των πολιτών μέσα από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τις προτάσεις της για τον νομό Καβάλας.

Ποια είναι η Παναγιωτίδου Αθηνά;

Η καταγωγή μου είναι από την πλευρά του πατέρα μου είναι από τον Δήμο Παγγαίου και το χωριό Δωμάτια και από την πλευρά της μητέρας μου από την Θάσο, η γιαγιά μου ήταν από την Ποταμιά Θάσου και ο παππούς μου από την Παναγία της Θάσου. Οπότε είμαι και Πόντια στην καταγωγή και Θάσια, η ίδια όμως έχω γεννηθεί και ζώ στην Καβάλα.

Είμαι μαμά δύο κοριτσιών της Έλενας και της Κατερίνας . Η Έλενα είναι φοιτήτρια Γεωπονικής στην Θεσσαλονίκη και η Κατερίνα πηγαίνει πρώτη γυμνασίου. Είμαι παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος MSc», Διδακτική Παιδαγωγική και ΤΠΕ «τεχνολογίες της πληροφορικής και των επικοινωνιών» και προϊσταμένη του 8ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Καβάλας, είμαι δηλαδή δημοτική υπάλληλος διότι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί ανήκουν στους δήμους και είναι νομικά πρόσωπα των δήμων πολλοί εξ αυτών. Επίσης είμαι συγγραφέας τριών βραβευμένων παραμυθιών, τα οποία βραβεύτηκαν και κυκλοφορούν και στην Κύπρο από το υπουργείο Αθλητισμού, Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας και έχουν επιλεγεί για να κυκλοφορούν σε όλα τα σχολεία της χώρας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑