Ειδήσεις

Published on February 1st, 2024 | by paggaiorama

0

Καλές οι συναντήσεις αλλά θέλουμε έργο…

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΓΑΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ;

Το ζήτημα της αξιοποίησης του Παγγαίου όρους, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρου Μαρκόπουλου με τον εκπρόσωπο της ΔΑΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Λευτέρη Κοκκινίδη, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, τόσο για το ενδιαφέρον όσο και για τα σχέδια που υπάρχουν για την αξιοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού τόπου. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του κ. Κοκκινίδη ο οποίος μετά τη συνάντηση έγραψε ότι «Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Καλή εβδομάδα λέμε από σήμερα, γιατί εχθές η μέρα μας ήταν αρκετά φορτωμένη από υποχρεώσεις, συναντήσεις.

Μία από αυτές τις αξιόλογες συναντήσεις ήταν κι αυτή της φωτογραφίας με τον νέο (παλιό) αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, που πρέπει να ειπωθεί ότι το ραντεβού το έκλεισε εάν και δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω υποχρεώσεων του στην Ξάνθη για θέματα της περιφέρειας, ο Στέλιος Ιγνατιάδης εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού της περιφέρειας ΑΜΘΡΑΚ.

Ο λόγος της επίσκεψης μας, η οποία ήταν προγραμματισμένη να γίνει μετά τις εκλογές (ακριβής και συνεπής στον λόγο του ο Κύριος Μαρκόπουλος), να μας βοηθήσει στο ταξίδι μας που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο στο Βερολίνο, με την παρουσία μας στο περίπτερο της περιφέρειας και την διανομή του εντύπου υλικού το οποίο έχει υλοποιηθεί από το “ΠΑΓΓΑΙΟΡΑΜΑ” μία ομάδα εταίρων όπως, η ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ, Το ξενοδοχείο SUN THALASA, η επιχείρηση WEPRODUCTION που εδρεύει στην Γερμανία, ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΣΑΜΑΚΗΣ (επαγγελματίας φωτογράφος) και το ΔΑΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.

Επίσης συζητήσαμε για το μέλλον του Παγγαίου και το τι έχει κατά νου ο Αντιπεριφερειάρχης, που πραγματικά τα μισά να υλοποιηθούν, θα είμαστε υπέρ ευχαριστημένοι.

Για την ιστορία θα ήθελα να αναφέρω, ότι ο Κύριος Μαρκόπουλος ήταν ο μοναδικός τόσα χρόνια που βρίσκομαι στο Δασικό χωριό Παγγαίου, που ενδιαφέρθηκε και βελτίωσε τον Οκτώβριο του 2016 τον δρόμο του Παγγαίου προς το καταφύγιο, που δυστυχώς υπέρβαρα οχήματα, μεταφέροντας ξυλεία σε συνθήκες παγωνιάς και χιονιού, διέλυσαν το βελτιωμένο τότε οδόστρωμα.

Και επειδή δεν θα σταματήσω όσο ζω να ελπίζω, ελπίζω ο νέος Αντιπεριφερειάρχης να τολμήσει και να βοηθήσει επιτέλους, στην ανάδειξη και του ορεινού μας όγκου».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑