Ειδήσεις

Published on March 12th, 2024 | by paggaiorama

0

Λογοδοσία Βατερλώ για Αναστασιάδη… (1)

ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΡΙΧΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δέησε η δημοτική αρχή του δήμου Παγγαίου έστω και μετά την παρέλευση διμήνου να συνεδριάσει (ο Νόμος αναφέρει ρητά ότι θα πρέπει να γίνεται κάθε δίμηνο και εντός αυτού του χρονικού πλαισίου) το Δημοτικό Συμβούλιο σε μια τακτική Λογοδοσία πεπραγμένων της διοίκησης Αναστασιάδη.

Έβαλαν την Λογοδοσία στις 11 Μαρτίου 2024 και την πραγματοποίησαν όπου ουσιαστικά οι δημοτικοί σύμβουλοι ελέγχουν την διοίκηση για τα πεπραγμένα της.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε και ο δήμαρχος Παγγαίου δεν μπήκε καν στην υποχρέωση να κάνει μια εισήγηση ως όφειλε για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής για το πρώτο δίμηνο της νέας του θητείας!

Το σφυροκόπημα Βαρύτη

Οι ερωτήσεις ήρθαν από την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης την Μαρία Βαρύτη με θέματα όπως τις παράνομες χωματερές, την οδική σήμανση στους οικισμούς, τα έργα για την ασφάλεια της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, την ανακύκλωση, την μονάδα κομποστοποίησης από κλαδιά κ.α.

Παράλληλα ο Γιώργος Χριστοδουλίδης έθεσε θέμα με την Πάγια Προκαταβολή στους Προέδρους των κοινοτήτων ώστε να αντιμετωπίζουν τις τρέχουσες ανάγκες των χωριών κάτι που μέχρι σήμερα ενώ αναγράφεται ως ποσό στους Προϋπολογισμούς δεν κινείται και δεν αποδίδεται στους προέδρους…

Οι κολώνες στα Κηπιά

Τον κύκλο των ερωτήσεων άνοιξε ο πρόεδρος της Κοινότητας των Κηπιών, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι κολώνες φωτισμού στην είσοδο του χωριού, που σύμφωνα με την γνώμη του παρουσιάζουν επικινδυνότητα.

Του απάντησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Τσιπουρόπουλος που του είπε ότι το γνωρίζει και ότι οι κολώνες που βρίσκονται στον δημόσιο δρόμο είναι της Περιφέρειας ρίχνοντας το μπαλάκι ουσιαστικά στον Θόδωρο Μαρκόπουλο.

Από την άλλη και ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης που είναι και δήμαρχος εδώ και 9 χρόνια του είπε ότι το γνωρίζει το πρόβλημα και θα φροντίσει να προμηθευτεί ο δήμος σιδερένιες κολώνες που θα τις αντικαταστήσει! Στο εγγύς μέλλον όπως χαρακτηριτικά ανέφερε…

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….

Παρακολουθήστε το ΒΙΝΤΕΟ με την συγκεκριμένη συνεδρίαση ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑