Ειδήσεις

Published on August 2nd, 2023 | by paggaiorama

0

Βουνό τα προβλήματα στην παραλία Οφρυνίου

ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Τα προβλήματα στην περιοχή της παραλίας Οφρυνίου είναι πολλά και διαρκώς αναδεικνύονται και νέα. Κάτοικος της περιοχής καταγγέλλει στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ πως ψάχνουν αρμόδιο και υπεύθυνο να κόψει τα ξερά και επικίνδυνα ξερά χόρτα από αργροτεμάχιο 10 στρεμμάτων αλλά δεν βρίσκουν λύση καθώς είναι όπως τους λένε εκτός σχεδίου

Κάτοικος της παραλίας Οφρυνίου καταγγέλλει στην τηλεόραση του ΕΠΙΛΟΓΕΣ πως αναζητούν αρμόδιο να κόψει τα χόρτα σε ένα αγροτεμάχιο συνολικής έκτασης 10 στρεμμάτων το οποίο είναι γεμάτο ξερά χόρτα και δεν βρίσκουν από πουθενά ανταπόκριση. Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια έχουν σε ετοιμότητα τους κουβάδες με το νερό καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που χρειάστηκε να επέμβουν καθώς περαστικοί οδηγοί πετούν αναμμένα τσιγάρα με αποτέλεσμα να παίρνουν φωτιά τα χόρτα.

Πέρυσι αναγκάστηκαν να στείλουν μέχρι και έγγραφο στον κ. Χαρδαλιά προκειμένου κάποιος να τους βοηθήσει και πράγματι υπήρξε ανταπόκριση καθώς στο σημείο μετέβη ο αρμόδιος αντιδήμαρχος από τον Δήμο Παγγαίου.
Φέτος αντιμετωπίζουν και πάλι το ίδιο πρόβλημα. Η απάντηση που λαμβάνουν από τους αρμόδιους είναι πως επειδή είναι εκτός σχεδίου το συγκεκριμένο αγροτεμάχιο δεν μπορούν να παρέμβουν και τους παρέπεμψαν να βρουν οι ίδιοι τους ιδιοκτήτες για να τους ενημερώσουν. Η ίδια εικόνα επικρατεί και στις γύρω περιοχές.
Με αποτέλεσμα να βρίσκονται μπροστά σε ένα αδιέξοδο και να φοβούνται τα χειρότερα.

‘’ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ’’- ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ-ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.

Παράλληλα η καταγγέλλουσα θέτει και τα πρόβλημα των διαγραμμίσεων και του οδοφωτισμού ο οποίος όχι απλά είναι ελλιπής, αλλά δεν υπάρχει καθόλου καθώς τα βράδια κυκλοφορούν με φακούς και με “δική” τους ευθύνη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Παραλία Οφρυνίου: “Σε ετοιμότητα οι κάτοικοι με τους κουβάδες- Κίνδυνος με ξερά χόρτα σε αγροτεμάχιο 10 στρ.” – Epiloges


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑