ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Published on November 2nd, 2023 | by paggaiorama

0

Η Κική Λαμπρέλλη παρουσιάζει… λαϊκά παραμύθια!

ΣΤΗΝΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ

Στο πλαίσιο συνεργασίας με την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου, η δημόσια κεντρική βιβλιοθήκη Ελευθερούπολης, έχει την χαρά να φιλοξενήσει την αφηγήτρια λαϊκών παραμυθιών και συγγραφέα, Λίλη Λαμπρέλλη, στις 10 και 11 Νοεμβρίου 2023, για δύο εκδηλώσεις σχετικά με το λαϊκό παραμύθι.

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου δημοτικού σχολείου Ελευθερούπολης, η συγγραφέας θα συναντήσει το ενήλικο κοινό της βιβλιοθήκης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά (25920 22545), ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail@vivl-elefth.kav.sch.gr).

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, στις 11 το πρωί, στο Παιδικό Τμήμα της Βιβλιοθήκης, η συγγραφέας θα αφηγηθεί, με τον δικό της εξαιρετικό τρόπο, λαϊκά παραμύθια, για παιδιά από 8 ετών και πάνω και για ενήλικες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν απαιτείται δήλωση συμμετοχής. «Είμαι παραμυθού.

Με τα παραμύθια τρέφομαι, μ’ αυτά παρηγοριέμαι, μ’ αυτά κοιμάμαι και μ’ αυτά ξυπνάω, αναζητώντας ησυχία για να ξεπεράσω τις παγίδες της φασαρίας του κόσμου, του φόβου, της σαχλαμάρας, της ξιπασιάς, της ζητιανιάς αποδοχής, της όποιας ζητιανιάς, που καραδοκούν εντός μου και κάποιες φορές εκτός», είπε η συγγραφέας.

Οι δύο εκδηλώσεις γίνονται σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Πατάκη και την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά το 2ο δημοτικό σχολείο Ελευθερούπολης, για την παραχώρηση της αίθουσας για την πρώτη εκδήλωση.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑