Ειδήσεις

Published on May 13th, 2023 | by paggaiorama

0

Πολλά ερωτηματικά από τους αγρότες που γκρινιάζουν

Λέει ο Στάθης Τσικρικώνης του Αγροτικού Συλλόγου Παγγαίου: Μετά από πολυ προσπαθεια και μεγάλο αγώνα του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ και τόν μελών του και όχι μόνο πιστώθηκαν σημερα στους λογαριασμούς τών αγροτών τά demminimis έτους 20-21 επιτέλους.

Υπάρχουν κάποια λάθη-αδικιες σέ αρκετούς παραγωγους που δεν ξέρουμε για πιο λόγω έχουν γίνει, άν είναι θέμα ΟΠΕΚΕΠΕ ή υπουργείου θα το δούμε. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να ασκεί πιεση σέ οποιονδήποτε φορέα εμπλέκεται με θέματα που αφορούν τους αγρότες του δήμου ΠΑΓΓΑΙΟΥ.

Αν και τά ποσα που δόθηκαν ήταν ψυχουλα σέ σχέση με άλλους νομους, και αν και ήμαστε πισω δυο χρόνια σαν καβάλα σε τέτοιου είδους ενισχύσεις (εμείς πειραμε σήμερα για το 20-21 και άλλη νομοί έχουν παρει ήδη και τό 22) παρόλα αυτά ευχαριστουμε όποιον προσπαθησε με τον τρόπο του για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Μέ δυνατό ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ.

Και του απαντούν οι αγρότες:

Γιατί δεν αναφέρεται πόσο είναι το ποσό ανά στρέμμα και αν τα νεαρά αμπέλια είναι μέσα η όχι ?


Το ροζακι και το Μοσχάτο γιατί δεν πληρώθηκαν; Θα πάρουμε και για το 2022,2023????


Για 12,5 στρέμματα πλήρωσαν μόνο 3!


ΚΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ:

Αν δεν είχατε καταφέρει να δημιουργήσετε αυτόν τον δυναμικό και μαζικό Αγροτικό Σύλλογο, που όμοιος του δεν υπήρξε ποτέ κατά το παρελθόν, δεν θα είχατε ποτέ εισακουσθεί από κανέναν αρμόδιο και δεν μπορούσατε να υποστηρίξετε δυναμικά και με αποτελεσματικότητα τα δίκαια αιτήματα σας…Ενότητα και αγώνας λοιπόν…Ο αγώνας, ο δικός σας αγώνας, συνεχίζεται…


….ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ….


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑