Ειδήσεις

Published on August 31st, 2023 | by paggaiorama

0

Άρον – άρον επιστράτευση Μποσμπότη;

ΜΗΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΕΊ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ;

Τον Απρίλη του 2023 είχαν διακινηθεί ασαλείς πληροφορίες που προφανώς προερχόταν από το περιβάλλον του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου Χρήστου Μποσμπότη ότι ο οδοντίατρος ήδη από τον περασμένο Οκτώβρη του 2022, είχε ανακοινώσει στην δημοτική ομάδα και στον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη ότι θα αποχωρήσει και δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος τον ερχόμενο Οκτώβρη στις δημοτικές εκλογές.

Μάλιστα τότε έγραφαν εφημερίδες της Καβάλας έντονα ότι η απόφαση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και εντεταλμένου συμβούλου Αθλητισμού ο οποίος πέτυχε πολλές πρωτιές για τον τόπο του σε αθλητικό επίπεδο λόγω της μεγάλης του αγάπης για τον αθλητισμό σόκαρε τους συνεργάτες και τον ίδιο τον δήμαρχο που του ζήτησε να το ξανασκεφτεί.

Μετά από αυτά ειχαν διακινηθεί πληροφορίες που δεν διαψεύστηκαν από τον κύριο Μποσμπότη ότι η απόφασή του είναι να μην είναι εκ νέου υποψήφιος με τον Φίλιππο Αναστασιάδη αλλά θα δώσει και πάλι τη μάχη για την επανεκλογή του Αναστασιάδη.

Και ξαφνικά την τελευταία ημέρα κατάθεσης συνδυασμών…

Με ανάρτησή του ο δήμαρχος Παγγαίου και εκ νέου υποψήφιος για Τρίτη φορά ανακοινώνει ότι:

Ο Δήμαρχος Παγγαίου Αναστασιάδης Φίλιππος ανακοινώνει την εκ νέου υποψηφιότητα του Christos Bosmpotis με την μεγάλη ομάδα του Ναι Μπορούμε. Κατοικεί στην Ελευθερούπολη και είναι Έγγαμος με 2 τέκνα. Διατελεί Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Παγγαίου, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού. Αξίζει να σημειωθεί πως εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος το 1991.

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή ΑΠΘ και επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως Οδοντίατρος.

Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

Αυτό τι σημαίνει δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, αλλά νομίζουμε ότι κάπου άρχισε να ζορίζεται ο δήμαρχος Παγγαίου και θέλει …στήριξη από το βαρύ πυροβολικό…

Αν υπάρχει άλλη εξήγηση …ας κάνουν στον κόπο να μας την δώσουν!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ – ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!! Αποχωρεί ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΣΜΠΟΤΗΣ (neapolisnews.gr)

Μερέσης και Χρυσάφη συμφωνούν ότι έμεινε από έργα η Θάσος και ο Μποσπότης εκτός τους προεκλογικού αγώνα – Εβδόμη Ημέρα (evdomimera.gr)


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑