Ειδήσεις

Published on January 17th, 2023 | by paggaiorama

0

Ακούγεται το όνομα Αναστασιάδη για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα: realvoice995.gr τα εξής:

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το «κλείδωμα» των ψηφοδελτίων των κομμάτων.

Για τη Νέα Δημοκρατία η κατάρτιση ήταν σχετικά πιο εύκολη καθώς με βάση το καταστατικό του κόμματος όσοι έχουν εκλεγεί είναι εκ νέου υποψήφιοι.  

Στην Καβάλα η Ν.Δ. είχε συγκεντρώσει 42,55% εκλέγοντας τους ΠαναγιωτόπουλοΠασχαλίδη και Μακάριο Λαζαρίδη. Εκτός ψηφοδελτίου αυτή τη φορά ο πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Καλαντζής ύστερα από 30 χρόνια στον βουλευτικό στίβο, καθώς πρόσφατα διορίστηκε σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Επίσης, εκτός θα είναι η Βάσω Παπουτσή Μήττα, άτομο από το στενό περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά.

Νέα είσοδος στο ψηφοδέλτιο είναι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας, η υποψηφιότητα του οποίου έχει «κλειδώσει». Για τη Ν.Δ. έχει συζητηθεί το όνομα της δικηγόρου Αναστασίας Ιωσηφίδου, που ετοιμαζόταν να είναι υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, αλλά και το όνομα του σημερινού δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάδη.

Ποια ονόματα ακούγονται για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα | Real Voice 99.5 | Το Αληθινό Ραδιόφωνο (realvoice995.gr)


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑