Ειδήσεις

Published on February 7th, 2024 | by paggaiorama

0

Το Κρυονέρι παραδομένο στη φθορά!

ΜΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΡΗΜΑΔΙ

Το Κρυονέρι από τις δεκαετίες του περασμένου αιώνα ήταν σημείο συνάντησης και αναψυχής για τους κατοίκους του Παλαιοχωρίου.

Μια θαυμάσια θέση θέας που επί της δημαρχίας Παράσχου Σιμούδη είχε αναβαθμιστεί και με παρεμβάσεις όχι μόνο του Δήμου (μια και ανήκει σε άλλη υπηρεσία) είχαν δημιουργηθεί υποδομές με ξύλινα σπιτάκια, ξύλινες γέφυρες και είχε ξεκινήσει η απαρχή για το πεζοπορικό μονοπάτι που θα οδηγούσε στο Κάστρο Παλαιοχωρίου.

Η εξέλιξη αυτή με την επόμενη δημοτική αρχή του αειμνήστου Τριαντάφυλλου Κουκούδη, σταμάτησε και οδηγήθηκε στην απαξίωση όπως και το Περιβαλλοντικό Πάρκο στο Δέλτα.

Η απαξίωση συνεχίστηκε με τον Καλλικρατικό Δήμο Παγγαίου και η καταστροφή ολοκληρώθηκε στην εννιαετία του Φίλιππου Αναστασιάδη και των συνεργατών του.

Η απαξίωση του Κρυονερίου είναι πλέον ορατή δια γυμνού οφθαλμού μια και μια βόλτα στο μέρος που τις περασμένες δεκαετίες γέμιζε από γέλια και φωνές παιδιών και μεγαλύτερων, σε γιορτές της Πρωτομαγιάς και όχι μόνο, σήμερα υπάρχει η ΕΡΗΜΩΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

Τελειώσαμε….


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑